• شنبه / ۲۶ مهر ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93072614161
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

هشدار دوباره وزارت بهداشت به واحدهای تولیدی خمیر مرغ

هشدار دوباره وزارت بهداشت به واحدهای تولیدی خمیر مرغ

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: تا زمانی که در وزارت بهداشت در مورد سلامت خمیر مرغ مطمئن نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: تا زمانی که در وزارت بهداشت در مورد سلامت خمیر مرغ مطمئن نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر هدایت حسینی در این باره ادامه داد:: هرچه علم تغذیه پیشرفت می‌کند، مخاطرات ناشی از محصولات غذایی نمود بیشتری پیدا می‌کند. اکنون الگوی بیماری‌های ناشی از مواد غذایی در حال تغییر است؛ به طوری که با تغییر روش زندگی و تولید صنعتی غذا، در کشورهای مختلف عوامل شیمیایی جای عوامل میکروبی را در بحث مخاطرات غذایی گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه ایران در منطقه از نظر ایمنی غذایی وضعیت نسبتا خوبی دارد، خاطرنشان کرد: خبرهای منتشر شده در بحث آلودگی‌های غذایی نشان دهنده توجه ما به بحث ایمنی غذاست. در خیلی از کشورها این نحوه خبررسانی وجود ندارد. اما ایران سخت گیرانه‌ترین کشور در بحث واردات مواد غذایی است و موارد آلودگی همیشه اعلام می‌شود ضمن این که مردم نیز به بحث ایمنی غذا حساسند.

حسینی همچنین با تاکید بر اینکه در نظام بهداشتی کشور باید اول مشکلات و مخاطرات را بشناسیم و بعد راهکارهای اجرایی را برای رفع آنها تدوین کنیم، ادامه داد: یکی از این مخاطرات استفاده از خمیرمرغ غیراستاندارد در محصولاتی مانند سوسیس و کالباس و سایر فرآورده‌های غذایی است.

وی با اشاره به این که اخیرا صحه‌گذاری در مورد سلامت خمیر مرغ در برخی موارد، با ارزیابی‌های بهداشتی توسط مسئولان وزارت بهداشت، زیر سوال رفته، توضیح داد: اگر در تولید این کالا از گوشت‌های سالم استفاده شود، می‌توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد. سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیز از ابتدای سال گذشته به واحدهای تولیدی این محصول تاکید کرده که در تولید خمیر مرغ موظف به تطابق با سیاست‌های وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد. بخشی از خمیر مرغ به صورت بهداشتی تولید می‌شود، بخش غیربهداشتی این ماده نیز باید کنترل شود.

دکتر حسینی در پایان تاکید کرد: تا زمانی که در وزارت بهداشت مطمئن به سلامت خمیر مرغ نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۶ ۱۲:۵۸

خواهش ميکنم با متخلفان به شدن برخورد کنيد. دم وزارت بهداشت گرم

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۶ ۱۳:۱۱

مسيولين محترم وزارت بهداشت: لطفا نام کارخانه هاي استفاده کننده از خمير مرغ آن هم از نوع غير بهداشتي آن را دقيقا مثل نام استفاده کنندگان از روغن پالم در لبنيات افشا کنيد!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۶ ۱۳:۲۹

مسئوليت نظارت بر فراورده هاي دامي سازمان دامپزشكي هست. دكتر هدايت حسيني دامپزشك و متخصص بهداشت مواد غذايي هستند. خوب بود اشاره ميشد ارگان اصلي سازمان دامپزشكي هست نه وزارت بهداشت. با تشكر رزيدنت تخصصي