• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۳ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: بازی‌های آسیایی‌اینچئون
  • کد خبر: 93070804648

سرمربی تیم ملی تکواندو: ضربه حریف ازبکی اصلا به کرمی نخورد

سرمربی تیم ملی تکواندو: ضربه حریف ازبکی اصلا به کرمی نخورد

سرمربی تیم ملی تکواندو، گفت: به اعتقاد من ضربه سه امتیا‌زی که داوران به حریف ازبکستانی دادند اصلا به کرمی اصابت نکرد.

سرمربی تیم ملی تکواندو، گفت: به اعتقاد من ضربه سه امتیا‌زی که داوران به حریف ازبکستانی دادند اصلا به کرمی اصابت نکرد.

بیژن مقانلو، پس از حذف یوسف کرمی از بازی‌های آسیایی گفت: یوسف تلاشش را کرد، ولی به اعتقاد من ضربه سه امتیا‌زی که داوران به حریف ازبکستانی دادند اصلا به کرمی اصابت نکرد. من حتی اعتراض هم کردم و پس از بازبینی مسابقه اعتراض من قبول نشد و کارت هم سوخت.

وی گفت: کرمی تمام تلاشش را کرد و حتی تنها یک امتیاز با حریفش فاصله داشت، ولی زمان اجازه نداد تا جبران کند و در نهایت حریف ازبکی نتیجه‌ را با اختلاف یک امتیاز به نفع خود تمام کرد.

ا‌نتها‌ی پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha