• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93070100157

/چرا رادیویی‌ها به تلویزیون کوچ می‌کنند؟/

در رادیو جوان چیزهایی می‌شنوید که در تلویزیون نیست

در رادیو جوان چیزهایی می‌شنوید که در تلویزیون نیست

شایان بهلولی با اشاره به نقش رادیو در گسترش تخیل، می‌گوید در رادیو می‌توان با استفاده از موسیقی، ده‌ها تصویر از گذشته‌ی مخاطب را در ذهنش زنده کرد.

شایان بهلولی با اشاره به نقش رادیو در گسترش تخیل، می‌گوید در رادیو می‌توان با استفاده از موسیقی، ده‌ها تصویر از گذشته‌ی مخاطب را در ذهنش زنده کرد.

تهیه‌کننده برنامه رادیویی «اینجا شب نیست»، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی کار در رادیو گفت: برنامه‌سازی در رادیو از سایر رسانه‌ها سخت‌تر است، چون رادیو با اینکه یک رسانه قدیمی است، دیر جا افتاده است. در رادیو تعامل با مخاطب بسیار مهم است. امروزه نیز در جهان رادیو به این شکل پیش می‌رود که مردم را بیشتر به همکاری دعوت می‌کند. در واقع مخاطبِ تأثیرپذیر به مخاطبِ تأثیرگذار تبدیل شده است. رادیو جوان در این زمینه موفق شده و برنامه‌هایی می‌سازد که به‌روز هستند. در رادیو جوان چیزهایی شنیده می‌شود که در تلویزیون نیست؛ مثلا در برنامه‌های ما از آکادمی اسکار صحبت می‌شود. رادیو به‌روز است و به مخاطبانش اطلاعات به‌روز می‌دهد.

او همچنین درباره‌ی حفظ و گسترش مخاطبان رادیو اظهار کرد: کاری که می‌شود با رسانه‌ای مثل رادیو کرد، خلاقیت است. رادیو را می‌توانیم در حال انجام دادن کارهای دیگر گوش کنیم. خلاقیت و با دیدی تازه به چیزها نگاه کردن، کاری است که می‌توان در این رسانه انجام داد.

بهلولی افزود: من مدتی طولانی است که کار انیمیشن انجام می‌دهم. ما ساعت‌ها برای درآوردن یک تصویر در انیمیشن تلاش می‌کنیم، اما در رادیو می‌توان به‌ سرعت تصویرهای مختلف را در ذهن مخاطب زنده کرد. در رادیو با اینکه تصویر ندارید، می‌توانید با پخش موسیقی برای یک مخاطب ده‌ها تصویر را از گذشته‌اش زنده کنید. رادیو تخیل را گسترده‌تر می‌کند.

او سپس درباره‌ی رفتن هنرمندان از رادیو به تلویزیون گفت: احساس من این است که رادیو دانشگاه خوبی است برای رسانه‌های دیگر. برای من پیش آمده که با تلویزیون همکاری کنم، اما نتوانسته‌ام رادیو را کنار بگذارم و کار اصلی‌ام را رادیو می‌دانم. ‌چیزی که من برایش کار می‌کنم پول نیست. برایم اهمیت ندارد که دیگران بگویند پول رادیو کم است. با همین پول می‌توان زندگی کرد، اما به طور کلی برای یک شخص ممکن است پول مهم‌تر از بقیه چیزها باشد، ولی برای من نیست.

بهلولی در ادامه در پاسخ به این پرسش که رادیو برای حفظ نیروهایش چه می‌تواند بکند، گفت: نمی‌شود قراردادی تنظیم کرد و جلوی ستاره‌ای را که در رادیو مطرح شده گرفت که به رسانه دیگری برود. کسی که رادیو برایش جذاب است، حتی با حقوق کم در رادیو می‌ماند چون آن را دوست دارد.

او همچنین اظهار کرد: درباره بعضی هنرمندان می‌گویند طرف از رادیو آمده است. فکر می‌کنم کسی که از رادیو به رسانه دیگری رفته، دقیق‌تر و باسوادتر است؛ چون رادیو تصویر ندارد پس هنرمند به آنچه می‌گوید توجه بیشتری دارد و این خیلی مهم است. نمی‌شود گفت رادیو برای حفظ نیروهایش چه می‌تواند بکند. من اگر برای جای دیگر پیشنهاد قرارداد بالایی هم داشته باشم، رادیو را کار اصلی خودم می‌دانم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha