• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 93062615453
  • خبرنگار : 71429

با انتقاد از رسانه‌ها

ابوالمعالی: مسخره‌خواندن کیفرخواست مناسب شئونات وکیل دادگستری نیست

ابوالمعالی: مسخره‌خواندن کیفرخواست مناسب شئونات وکیل دادگستری نیست

یکی از وکلای‌مدافع فاطمه هاشمی از اینکه در رسانه‌ها عنوان شده وی کیفرخواست موکلش را مسخره تلقی کرده، انتقاد کرد و گفت: موضوع ایراد اینجانب و خطاب کلام، «جرم نبودن نصیحت و نقد» موکلم بوده نه کیفرخواست صادره.

یکی از وکلای‌مدافع فاطمه هاشمی از اینکه در رسانه‌ها عنوان شده وی کیفرخواست موکلش را مسخره تلقی کرده، انتقاد کرد و گفت: موضوع ایراد اینجانب و خطاب کلام، «جرم نبودن نصیحت و نقد» موکلم بوده نه کیفرخواست صادره.

سیدوحید ابوالمعالی الحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) درباره این‌که در برخی از رسانه‌ها نقل شده که وی کیفرخواست موکلش را مسخره‌ترین کیفر خواست عنوان کرده و این مساله موجب دعوا در سطوح بالا شده است، اظهار کرد: انعکاس نادرست مطالب گفته شده توسط اینجانب، لحظاتی پیش از شروع رسیدگی به پرونده موکلم در روز مقرر در شعبه 54 تجدیدنظر مستقر در دادگاه انقلاب، موجب سوءبرداشت و سوءاستفاده شده است.

وی مدعی شد: اولا در مصاحبه انجام شده، هرگز «کیفرخواست صادره» «مسخره» خوانده نشده است. بدیهی است که وکیل دادگستری می‌تواند با اعتراض به کیفرخواست، آن را مردود و بی‌اعتبار دانسته و یا حتی دلایل و موضوع اتهام را سست و نادرست بداند؛ اما مسخره خواندن «کیفرخواست صادره»، اگرچه جرم نیست، ولی رفتاری است که ممکن است مطابق شئونات وکیل دادگستری نباشد. بنابراین با تقبیح این گونه رفتار، تاکید می‌شود که هرگز کیفرخواست صادره، موضوع اظهارنظر مزبور نبوده است.

ابوالمعالی تاکید کرد: موضوع ایراد اینجانب و خطاب کلام، «جرم نبودن نصیحت و نقد» بوده و در واقع، «جرم دانستن» «گفته‌های موکل در مقام نقد و نصیحت» مورد انتقاد قرار گرفته است نه کیفرخواست صادره.

وکیل مدافع فاطمه هاشمی با بیان این‌که «بدون تردید، عدالت کیفری نیازمند رعایت حقوق و کرامت نماینده مدعی العموم (دادستان)، متهم، وکیل، و قاضی پرونده است» گفت: روشن است که تلاش برای حفظ این مهم، نخست بر عهده اصحاب دعوا خواهد بود.

براساس این گزارش، وحید ابوالمعالی در روز دوشنبه - 17 شهریورماه- در بدو ورود به شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر مستقر در دادگاه انقلاب در زمینه پرونده موکلش گفته بود که اتهام موکلم مسخره‌ترین اتهامی است که در رویه قضایی دیده‌ام، چراکه طبق اصل 8 قانون اساسی که مربوط به امر به معروف و نهی از منکر است باید اتهام موکلم را جرم‌انگاری دانست و همچنین طبق اصل 84 قانون اساسی که مربوط به آزادی بیان است هر کسی می‌تواند در برابر نمایندگان اظهار نظری داشته باشد؛ بنابراین دادگاه موکلم آزمون بزرگی برای قوه قضائیه است و باید دستگاه قضایی از این آزمون سربلند بیرون بیاید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha