فرماندار عنبرآباد گفت: برای بررسی وضعیت قلعه سموران با حضور نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس، مسئولان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و صنعت، معدن و تجارت به روستای رودفرق سفر میکنیم تا از نزدیک این موضوع را بررسی کنیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، "محمد حجتیپور" در جلسه ستاد توسعه شهرستان عنبرآباد افزود: قلعه سموران یکی از بناهای تاریخی این شهرستان است که نباید هیچگونه آسیبی به حریم آن توسط معدنکاران وارد شود.
وی افزود: فعالیت سرمایهگذار معدن رودفرق طبق مجوز بوده و حدود سه سال است که در این منطقه در حال فعالیت است، اما هماکنون کار وی بنا به گزارشهای رسیده به دلیل برداشت سنگ از پایین کوه قلعه تاریخی سموران، تا بررسی کامل و دقیق تعطیل شده است.
فرماندار عنبرآباد تصریح کرد: ما در تمام موارد از سرمایهگذاران حمایت میکنیم، اما اگر کار این معدن طی سه سال غیرقانونی بوده است، باید دید به چه دلیل میراث فرهنگی تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده است؟
وی افزود: بنای تاریخی نشان هویت و فرهنگ ما و متعلق به مردم است به همین دلیل سرمایهگذار این معدن سنگ نباید هیچ آسیبی به قلعه وارد کند و باید حریم این قلعه را نیز رعایت کند.
به گزارش ایسنا، قلعه سموران که از سنگهای مرمر متمایل به قرمز ساخته شده؛ در فاصله 3 کیلومتری شمالغربی روستای رودفرق و در 60 کیلومتری شرق شهر جیرفت بر فراز کوهی احداث شده است.
حجتیپور عنوان کرد: سرمایهگذار معدن سنگ رودفرق یکی از بزرگترین معدنکاران است و مجوز آنان از صنایع و معادن دریافت شده است، بر همین اساس طی سفر فردا به قلعه سموران، مسایل از نزدیک توسط کارشناسان این موضوع حل و فصل میشود و مردم یقین بدانند که کوچکترین آسیبی به بناهای تاریخی وارد نمیشود.
فرماندار عنبرآباد خاطرنشان کرد: این سرمایهگذار قول مساعد داده است که به زودی کارخانه سنگ در شهرستان عنبرآباد احداث کند که برای بیش از 200 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات