• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93060402573

فناوری گلایدر پیشرفته فراصوت ایالات متحده چگونه شکست خورد؟

انفجار سلاح فوق سری آمریکا پس از پرتاب

انفجار سلاح فوق سری آمریکا پس از پرتاب

سلاح فوق محرمانه ارتش آمریکا روز گذشته (دوشنبه) پس از پرتاب از یک فرودگاه پرواز آزمایشی در آلاسکا و با کشف مشکلی در سیستم توسط کنترلگرهای زمینی، تخریب شد.

سلاح فوق محرمانه ارتش آمریکا روز گذشته (دوشنبه) پس از پرتاب از یک فرودگاه پرواز آزمایشی در آلاسکا و با کشف مشکلی در سیستم توسط کنترلگرهای زمینی، تخریب شد.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این گزارش به بخشی از مشخصات فناورانه سلاح فوق می‌پردازد.

سلاح پیشرفته فراصوت ، بخشی از طرح ارتش آمریکا برای تولید موشکی است که گفته شده هر نوع هدفی را در هر نقطه از جهان طی چند ساعت از بین می‌برد؛ این سلاح با سرعتی بالغ بر 5600 کیلومتر بر ساعت – پنج ماخ – پرواز می‌کند.

این ماموریت که در ساعت چهار صبح به وقت محلی در مجموعه پرتاب کودیاک آلاسکا انجام شده بود، به منظور جلوگیری از آسیب به ایمنی عمومی لغو شد و هیچ کس در این حادثه آسیب ندید. این سلاح در زمان برخاست منفجر شد و دوباره در مجموعه فرود آمد که آسیب زیادی را به تاسیسات پرتابی وارد کرد.

به گفته مقامات، این سیستم در زمان آزمایش با خود کلاهک نداشت و موشک حامل سلاح پیشرفته فراصوت کمی پس از پرتاب در نزدیکی یک سکوی پرتاب در مجموعه پرتابی کودیاک افتاد.

این موشک که به عنوان تقویت‌کننده سلاح پیشرفته فراصوت کاربرد داشت، در حقیقت یک خودرو glide بود که برای دستیابی سریع به هدف طراحی شده است. این طراحی یکی از چندین طرحی است که توسط ارتش آمریکا و تحت برنامه حمله جهانی سریع و معمولی آزمایش شده است.

اولین پرواز آزمایشی این سلاح در 17 نوامبر 2011 انجام شد که در آن، از هاوایی به جزیره مرجانی کواجالین در اقیانوس آرام جنوبی پرواز کرد.

آزمایش روز دوشنبه برای ارتقاء آزمایشات، مدلسازی و شبیه سازی‌های زمینی قبلی طراحی شده بود.

این گلایدر با قدرت سفر در سرعت فراصوت به مقصد کواجالین پرتاب شد و قرار بود مسیر 5600 کیلومتر را در کمتر از یک ساعت طی کند.

این یک شکست برای برنامه آمریکا محسوب می‌شود که برخی تحلیلگران آن را بخشی از یک رقابت تسلیحاتی با چین خوانده‌اند که در ماه ژانویه یک سیستم فراصوت را آزمایش کرده بود.

ریکی الیسون، بنیانگذار شرکت غیر انتفاعی اتحاد حمایتی دفاع موشکی اظهار کرد، تصور نمی‌کند شکست روز دوشنبه به پایان یافتن این برنامه منجر شود چرا که این ماموریت بسیار مهم بوده و فناوری نویدبخشی دارد.

سلاح پیشرفته فراصوت توسط آزمایشگاه ملی ساندیا و ارتش آمریکا ساخته شده است و شامل یک بدنه glide (بدون موتور)‌ بر روی یک سیستم تقویت‌کننده سه مرحله‌ای با سوخت جامد موسوم به STARS (سیستم هدف استراتژیک) نصب شده بود.

انتهای پیام

مقصد سلاح پیشرفته فراصوت جزیره مرجانی کواجالین بود

تصویر مفهومی خودروی فناوری فراصوت فالکون 2 دارپا

سلاح فالکون HTV-2 اولین بار در سال 2011 آزمایش شد

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۶-۰۴ ۱۴:۵۱

ساخت سلاح هاي مخرب و غير متعارف نقض حقوق انساني است. مدعيان حقوق بشر ناقضان واقعي حقوق بشرند .

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۰۴ ۱۹:۱۶

باز هم القائات جهت‌دارِ ايسنا... اشکال از خود پرنده نبوده! بلکه خودشان چهار ثانيه پس از پرتاب، راکت پرتابگر را به دليل نقص فني و رعايت جنبه ايمني منفجر کردند.