• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 93052211407
  • منبع : فضای مجازی

واکنش طلایی به انتشار تصاویر یک خبرنگار

واکنش طلایی به انتشار تصاویر یک خبرنگار

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران از انتشار تصاویر شخصی خبرنگار روزنامه شرق توسط برخی سایت‌ها به شدت انتقاد کرد.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران از انتشار تصاویر شخصی خبرنگار روزنامه شرق توسط برخی سایت‌ها به شدت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، مرتضی طلایی در گفت‌وگو با سایت «فردا» با غیراخلاقی خواندن انتشار عکس‌های شخصی این خبرنگار که قبلا در پروفایل شخصی‌اش در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، گفت: هر چند مصاحبه انجام‌شده حواشی بسیاری را به دنبال داشت اما من از بابت این عمل متاثر هستم و نگرانم که چرا فضای رسانه‌ای ما باید آلوده به این نوع بداخلاقی‌ها و اقدامات نامناسب باشد. اینکه یک خبرنگار در مصاحبه با بنده خلاف اخلاق حرفه‌ای عمل کرده جای خود را دارد و باید در محل خودش بررسی شود اما انتشار عکس‌ها و مطالبی درباره این خبرنگار در سایت‌ها ناراحت‌کننده است.

نایب رئیس شورای شهر تهران اظهار کرد: مگر ما می‌توانیم خارج از قوانین شرع، قانون، اخلاق و انسانیت با کسی برخورد کنیم؟ افراد نباید به خودشان اجازه دهند که به حریم خصوصی یک فرد ورود پیدا کنند و این کار قطعا قابل قبول نیست.

وی تاکید کرد: این موضوع را به عنوان فردی از اعضای خانواده رسانه مردود می‌دانم زیرا اولا اساس کار یک رسانه باید بر مبنای اخلاق باشد و دوم اینکه همزمانی انتشار این مطالب با مصاحبه بنده، به طور طبیعی ممکن است این شائبه را ایجاد کند که دوستان و هواداران طلایی چنین کاری را مدیریت کرده‌اند. به همین دلیل این عمل را مردود دانسته و آن را خلاف شرع، قانون و اخلاق می‌دانم و امیدوارم کسانی که این خبر را مطرح کرده‌اند به هر شکل ممکن جبران کنند.

عضو شورای شهر تهران در ادامه تصریح کرد: رسانه یک امانت است و حق نداریم در استفاده از این امانت، اغراض شخصی را وارد کنیم. در هیچ جایی از شرع نیامده است در برابر کسی که مخالف ماست با چنین شیوه‌هایی برخورد شود. ضمن اینکه بنده فقط سلیقه این خبرنگار را در مصاحبه‌ای که انجام شد نپسندیدم و آن را قبول نداشتم.

وی اضافه کرد: انتظار داریم رسانه‌ها در چارچوب اخلاق با موضوعات برخورد کنند و نظرات فردی و سیاسی را جایگزین اخلاق و اعتقادات شرعی نکنند.

طلایی همچنین در خصوص موارد مطرح‌شده در خصوص موضوع تکریم بانوان در شهرداری تهران تاکید کرد: من اساسا تفکیک جنسیتی را قبول ندارم زیرا اسلام تفکیک جنسیتی را نپذیرفته است و اساس این امر نیز در شهرداری حادث نشده است. آنچه که اسلام مد نظر دارد توجه به کرامت، منزلت، شخصیت و حقوق زنان است. در نگاه دینی ما از صدر اسلام تا امروز و در فرهنگ ملی ما پوشش و حیای زن ایرانی در طول تاریخ برجسته بوده است.

وی در ادامه یادآور شد: در تاریخ اسلام حضور زن را در عرصه‌های نظامی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی می‌بینیم. حضور زنان در جنگ‌های صدر اسلام، حضور حضرت فاطمه (س) در دفاع از حریم ولایت در مسجد و خطبه خواندن ایشان و همیاری حضرت زینب (س) در روز عاشورا همه نشان‌دهنده این است که در اسلام چیزی به عنوان تفکیک جنسیتی مورد قبول نیست. آنچه که اسلام مورد تاکید قرار داده حیا و عفت هم برای زن و هم برای مرد است. آن چیزی که در صحبت‌های ما هم مورد نظر بوده است اینکه چه کاری انجام شود تا به کرامت، شان و منزلت زن کمک کند تا در جامعه مورد توجه قرار گیرد و نگاه به زن از یک نگاه ابزاری به یک نگاه ارزشی و اخلاق‌مدارانه مبدل شود.

طلایی در پایان گفت: ما معتقدیم هر آنچه که نگاه جامعه به زن را به یک نگاه خداباورانه و ارزش‌مدارانه تبدیل می‌کند باید تقویت شود و این تکلیفی است که بر دوش همه جامعه است. اسم این عمل نیز تفکیک جنسیتی نیست بلکه اسمش اقدامی در جهت ارتقاء کرامت زنان جامعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha