کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر مصرف آبمیوههای طبیعی برای پیشگیری از گرمازدگی تاکید کرد.
"آرزو کاوهای" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان اظهارکرد: در فصل تابستان بدن تعریق کرده و به این ترتیب بدن آب زیادی از دست میدهد همچنین به همراه عرق علاوه بر از دست رفتن آب، نمک و املاح بدن نیز از دست میرود.
وی افزود: برای تامین آب بدن باید مصرف مایعات افزایش یابد همچنین برای تامین نمک و املاح بدن باید آبی که مورد استفاده قرار میگیرد کمی نمک و یا کمی شکر داشته باشد و البته نباید شیرینی و یا شوری آب در حد زیاد باشد.
کاوهای تصریح کرد: مصرف آبمیوههای طبیعی و خانگی برای پیشگیری از گرمازدگی بسیار مفید است.
وی ادامه داد: مصرف آبمیوههای صنعتی که برخی به غلط استفاده میکنند توصیه نمی شود.
این کارشناس گفت: مردم برای پیشگیری از گرمازدگی باید مصرف سبزیجات و میوههای آب دار از جمله هندوانه و طالبی را افزایش دهند.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه کودکان در معرض گرمازدگی قرار نگیرند والدین باید آنها را کمتر در معرض آفتاب قرار دهند و در صورتیکه کودک شیرخوار است باید مصرف شیر مادر را افزایش دهند همچنین در صورتیکه کودک 6 ماهه است باید در کنار دادن شیر مادر، آب جوشیده سرد شده به کودک بخورانند همچنین مصرف آبمیوه طبیعی خانگی برای کودک بالای 6 ماه توصیه میشود.
انتهای پیام
نظرات