شاید آن زمان که بحث راهاندازی موزه عزتالله انتظامی مطرح شد، کمتر کسی تصور میکرد، موزه آقای بازیگر با این همه حاشیه روبرو شود.
به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شهرداری تهران که سال 90 خانه عزتالله انتظامی را خریداری کرد تا موزه انتظامی و موزه تئاتر در این محل راهاندازی شود، هرگز تصور نمیکرد این موزه با این همه حاشیه مواجه شود و حالا که به زمان بهرهبرداری این موزه نزدیک شدهایم، حاشیههای این خانه آنقدر زیاد است که اصل ماجرا گم شده است.
ابتدا قرار بود این موزه خردادماه امسال در مراسمی رسمی افتتاح شود اما در آستانه برگزاری برنامه عزتالله انتظامی لب به شکوه باز کرد و گفت که این موزه دیگر حال و هوای خانه او را ندارد و اعلام کرد که از شیوه طراحی آن ناراضی است.
اما بهروز غریبپور که به اصرار عزتالله انتظامی طراحی موزه را انجام داده بود، این شکوهها را بیدلیل دانست و اعلام کرد تمام مراحل با نظارت انتظامی طی شده است.
همین اختلاف نظرها باعث شد مدیران شهرداری از خیر برگزاری مراسم افتتاحیه بگذرند و اعلام کنند موزه بزودی به بهرهبرداری میرسد.
اما حالا که در میانه مردادماه قرار داریم هنوز این موزه راهاندازی نشده است و بحثها میان عزتالله انتظامی و بهروز غریبپور در مطبوعات ادامه دارد.
با این حال مجید جوزانی مدیرعامل آن میگوید که این موزه به زودی به بهرهبرداری میرسد.
البته دستاندرکاران موزه انتظامی کسانی را که به طور اتفاقی برای بازدید از این موزه مراجعه میکنند، دست خالی برنمیگردانند و به آنها اجازه بازدید میدهند اما بهرهبرداری رسمی هنوز انجام نشده چرا که به گفته آنها بخشی از کارهای پایانی باقی مانده است.
با وجود تمام حاشیههایی که درباره راهاندازی این موزه وجود دارد، مجید جوزانی همچنان اعتقاد دارد که موزه به زودی راهاندازی خواهد شد.
او درباره وضعیت فعلی این موزه به ایسنا گفت: موزه آماده بهرهبرداری است و مشغول برنامهریزیهای کوتاه مدت و بلند مدت برای فعال کردن بخشهای مختلف آن هستیم.
او "موزه انتظامی" را یکی از بهترین موزههای دیجیتالی دانست چرا که به گفته او، با چشم انداز یک موزه تئاتر راهاندازی شده است.
مدیر عامل پیشن خانه هنرمندان ایران یادآور شد: در حال حاضر فقط چند درصد از کارهای این موزه باقی مانده که البته مهم است و باید به بهترین نحو به نتیجه برسد. با این حال بهرهبرداری آزمایشی آغاز شده که به معنای افتتاح رسمی نیست.
جوزانی که امیدوار است این موزه تا چند روز آینده راهاندازی شود، ادامه داد: با راهاندازی موزه سالن پخش فیلم برای اکران برخی از آثار سینمایی در کنار سالن اجرای نمایش فعال میشود. در نظر داریم نمایشهای موفق دانشجویی را در این سالن اجرا کنیم تا این آثار فرصت دیده شدن پیدا کنند. ضمن اینکه از گالریهای موزه نیز استفاده خواهیم کرد و بخش مطالعات تئاتر برای استفاده دانشجویان در نظر گرفته شده است.
این مدیر هنری در پاسخ به پرسش ایسنا درباره حاشیههای موزه انتظامی توضیح داد: گاهی سوءتفاهمها باعث برخی مشکلات میشود. آقای انتظامی و آقای غریبپور هر دو یکدیگر را دوست دارند و برای هم احترام قائل هستند. آقای انتظامی خودش اصرار داشت که آقای غریبپور طراحی را انجام بدهد اما شاید اختلاف نظر در تعاریف و یا دیدگاهها، باعث بروز این سوءتفاهمها شد.
جوزانی تأکید کرد: آقای انتظامی در تمام مراحل مختلف حضور داشت و ابراز رضایت میکرد اما به هر حال گاهی برخی سوءتفاهمها مشکلساز میشود.
او همچنین گفت:طوری رفتار کنیم که مدیریت شهرداری تشویق شود و برای هنرمندان دیگر هم موزه بسازد.
به گزارش ایسنا، در کنار وضعیت موزه انتظامی، بخشی از وسایل شخصی این هنرمند نیز خریداری شده که حالا باید برای نگهداری آن فکری شود و مدیران شهری باید جای مناسبی را برای نگهداری این وسایل در نظر بگیرند.
البته با وجود تمام تأکیدها مبنی بر آماده بودن موزه هنوز هیچ خبر دقیقی درباره زمان راهاندازی آن وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات