• جمعه / ۳ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۱:۰۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93050301014
  • خبرنگار : 71452

محققان انبه بی‌هسته تولید کردند

محققان انبه بی‌هسته تولید کردند

محققان هندی موفق به تولید رقم جدیدی از انبه شده‌اند که علاوه بر آبدار بودن و عطر و طعم شیرین، بدون هسته است.

محققان هندی موفق به تولید رقم جدیدی از انبه شده‌اند که علاوه بر آبدار بودن و عطر و طعم شیرین، بدون هسته است.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محققان گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی بیهار (BAU) با پیوند ارقام انبه راتنا (Ratna)‌ و آلفونسو (Alphonso)، رقم جدیدی از این محصول را تولید کرده‌اند.

رقم جدید بدون هسته و بسیار آبدار بوده و وزن متوسط هر میوه 200 گرم است؛ میزان فیبر این رقم که سیندو (Sindu) نامگذاری شده، کمتر از سایر ارقام است.

تولید انبه بدون هسته در مرحله مطالعاتی بوده و محققان تا فصل زراعی بعد در خصوص اصلاح گیاهان برای تولید رقم جدید انبه تصمیم‌گیری خواهند کرد.

به گفته محققان، انبه بدون هسته سیندو از پتانسیل بسیار بالای صادراتی برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha