• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 93041911156

/راه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی/

طیبی: بانک‌ها به جای بنگاه‌داری از بنگاه‌های تولیدی حمایت کنند

طیبی: بانک‌ها به جای بنگاه‌داری از بنگاه‌های تولیدی حمایت کنند

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: تولید محوری و حمایت بانک‌ها از بنگاه‌های تولیدی چارچوب اصلی اقتصاد مقاومتی است.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: تولید محوری و حمایت بانک‌ها از بنگاه‌های تولیدی چارچوب اصلی اقتصاد مقاومتی است.

سید کمیل طیبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: مهمترین تاثیر اقتصاد مقاومتی خارج شدن التهاب و سوداگری از اقتصاد ایران است.

وی با تاکید بر این‌که مشکلات اقتصادی باید اولویت بندی شود افزود: عمده‌ترین مساله در حال حاضر رکود تورمی است و خروج از آن در اولویت قرار دارد.

وی افزود: در شرایط تولید در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات باید توسعه پیدا کند و سیاست‌های مختلف پولی و ارزی باید خود را با این برنامه‌ها تطبیق دهند.

طیبی در ادامه بیان کرد: انضباط مهمترین عاملی است که باید به موازات جدای این برنامه‌ها وجود داشته باشد. همچنین برای تامین سرمایه مورد نیاز بخش تولید باید ازمنابع موجود استفاده مناسب صورت گیرد و بخش فنی ارتقا یابد، انتقال تکنولوژی داشته باشیم و همچنین محصولات با کیفیت بالا تولید شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با برشمردن اهمیت دیپلماسی بین المللی اقتصادی برای اجرای این برنامه افزود: در حال حاضر دلیل مذاکرات اثربخشی تحریم ها کاهش یافته و کشور برای خارج شدن از رکود نیازمند جذب سرمایه گذاری خارجی است و با توجه به پتانسیل‌های موجود با یک دیپلماسی منظم اقتصادی می توان در جذب سرمایه گذاری خارجی برای افزایش تولید اقدام کرد.

وی درباره نقش بانک‌ها درچارچوب اقتصاد مقاومتی گفت: بانک‌ها نقش موثری در چرخه تولید دارند به شرطی که به جای فعالیت بنگاه داری به حمایت از بنگاه‌ها بپردازند. بانک‌ها باید به وظیفه اصلی خود یعنی واسطه گری مالی بپردازند و با استفاده از سپرد‌ه‌های مردم شرایط اعطای وام و تسهیلات و اعتبارات را فراهم کنند.

این کارشناس اقتصادی در پایان خاطرنشان کرد:‌ شاه کلید موفقیت سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اتحاد و همکاری بین بخش خصوصی و دولتی است. دولت باید نقش نظارتی و مهیاسازی شرایط کسب و کار را برای بخش خصوصی فراهم کند و بدون دخالت در فعالیت خصوصی، فعالیت اقتصادی را به بخش خصوصی واگذار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha