• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۳ / ۱۹:۵۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93041207206
  • خبرنگار : 71489

عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری:

ما دل‌آرامیم و به مذاکره‌کنندگان هسته‌یی خود اطمینان داریم

همایش «ما دل‌آرامیم»، عصر پنجشنبه با حضور شخصیت‌هایی از جمله "حسن قشقاوی"، معاون پارلمانی و امور کنسولی وزارت امور خارجه، "علی جنتی"، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از فعالان سیاسی و اعضای شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری در هتل المپیک تهران برگزار شد.

همایش «ما دل‌آرامیم»، عصر پنجشنبه با حضور شخصیت‌هایی از جمله "حسن قشقاوی"، معاون پارلمانی و امور کنسولی وزارت امور خارجه، "علی جنتی"، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از فعالان سیاسی و اعضای شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری در هتل المپیک تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین "قیومی"، عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری طی سخنانی با بیان اینکه "من در طول زندگی خود هیچ‌گاه به یاد ندارم که امام خمینی(ره) نسبت به موضوعی دلواپس باشند"، به آیاتی از قرآن کریم اشاره کرد و گفت: آن‌هایی که برای خداوند کار می‌کنند و به تکلیف عمل می‌کنند هیچ‌گاه دلواپسی برایشان معنایی ندارد.

وی با اشاره به "حمایت‌های مقام معظم رهبری از تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی"، خاطرنشان کرد: اگر ما به ولایت فقیه و بزرگان معتقدیم، زمانی که آن‌ها در یک موضوعی اتحاد می‌کنند و به یک تیمی اطمینان و اعتماد می‌کنند و می‌گویند که آن‌ها فرزندان ما هستند، دلواپسی دیگر معنا ندارد.

این عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری همچنین اظهار کرد: ما در شورای مرکزی حزب به این نتیجه رسیدیم که دل‌آرامیم و به تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی خود اطمینان داریم. ما به‌عنوان یک حزب، صادقانه جامعه را رصد می‌کنیم و برای کسی نه بی‌دلیل هورا می‌کشیم و نه بی‌خود فردی را هو می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، در ادامه این همایش همچنین آیت الله "محمدی تاکندی"، عضو سابق مجلس خبرگان رهبری طی صحبت‌هایی به بیان ویژگی‌های موفقیت‌آمیز رییس‌جمهور پرداخت و گفت: به لطف خداوند مملکت ما دارای انقلابی عظیم،‌ رهبری و قانون اساسی است و دولت جدید نیز با رای نزدیک به 19 میلیون نفر انتخاب شده است.

وی اضافه کرد: رییس‌جمهور منتخب مردم دارای پنج ویژگی است که وی را تاکنون موفق کرده و در آینده نیز موفق می‌کند. نخستین ویژگی، علم رییس‌جمهور است. تجربه، دیگر ویژگی‌ای است که روحانی آن را داراست. 8 سالی که ما رنج می‌بردیم، نتیجه ناشی‌گری بود، اما آقای روحانی علاوه‌بر علم، تجربه نیز دارد.

محمدی تاکندی با بیان اینکه دارابودن عقل از دیگر ویژگی‌های رییس‌جمهور است، گفت:‌ جمع کردن عقلا در اطراف خود یکی از دیگر ویژگی‌های رییس‌جمهور است.

وی آخرین ویژگی رییس‌جمهور را در سایه رهبری مقام معظم رهبری دانست و گفت:‌ به لطف خداوند، مقام معظم رهبری بالای سر رییس‌جمهور قرار دارند و هرکجا که اشتباهی صورت گیرد و روحانی مسیر را کج برود،‌ ایشان راهنمایی و یادآوری می‌کنند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این مراسم، "محسنی"، یکی دیگر از اعضای شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری و رییس سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه یکی از شاخص‌ها و معیارهای اساسی و مهم در ارزیابی عملکرد یک دولت، شاخص موفقیت و توجه آن دولت در مسائل اجتماعی است، اظهار کرد: مهم‌ترین مولفه‌های حوزه اجتماعی، سلامت، امنیت و آموزش است.

وی با اشاره به مولفه سلامت اظهار کرد: چنان‌چه ما به وضعیت سلامت به عنوان یکی از دغدغه‌های اساسی آحاد جامعه و میزان توجه دولت‌ها به این موضوع توجه کنیم، متوجه می‌شویم که دولت‌های نهم و دهم به چه میزان به این موضوع توجه داشتند و دولت جدید چه قدر به این موضوع توجه می‌کند.

وی با انتقاد از میزان توجه دولت‌های نهم و دهم به موضوع سلامت، به درآمدهای ارزی این دو دولت اشاره کرد و گفت: متاسفانه در دولت‌های نهم و دهم توجه به بخش سلامت در اولویت‌های 9 و 10 قرار داشت. با وجود درآمدهای ارزی دولت، ما شاهد هیچ‌گونه دلواپسی در میان حامیان دولت نبودیم و برخلاف تاکیدات مقام معظم رهبری، در این دولت‌ها کمترین توجه از سوی دولت به بخش سلامت معطوف بود.

وی با اشاره به استراتژی دولت یازدهم در بخش نظام سلامت، اظهار کرد: دولت سه استراتژی پوشش بیمه‌ای فراگیر، توجه به بسته خدمتی بیمه‌ای و حفاظت از مردم در برابر پرداخت هزینه‌های درمانی را، مورد توجه خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دبیرکل حزب مردم‌سالاری نیز با اشاره به منتقدان و مخالفان توافقنامه ژنو اظهار کرد: اگر آن‌ها به دنبال بمب هسته‌ای هستند حق دارند دلواپس باشند. چرا که توافقنامه ژنو پاسخ آن‌ها را نمی‌دهد.

"مصطفی کواکبیان"، در ادامه همایش «ما دل‌آرامیم» که از سوی حزب مردم‌سالاری در هتل المپیک تهران برگزار شد، با اشاره به موارد اختلافی ایران با 1+5 در جریان مذاکرات اخیر، تصریح کرد: ما معتقدیم که هرگز نباید در جریان مذاکرات هسته‌ای در مورد تعداد سانتریفیوژها دچار محدودیت‌هایی شویم که از برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای پشیمان شویم.

وی همچنین بر لزوم استفاده ایران از حق خود در مورد مباحث تحقیق و توسعه‌ در انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای اشاره کرد و گفت: وظیفه آژانس انرژی اتمی است که همه کشورهای عضو را در این زمینه کمک کند، ما نیز در حزب مردم‌سالاری معتقدیم که تیم هسته‌ای هرگز نباید در این موضوع از حقوق خود کوتاه بیاید.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری با اشاره به مرکز هسته‌ای فردو و مجموعه آب سنگین اراک، اظهار کرد: این مراکز هرگز نباید تعطیل شوند و باید به مسیر خود ادامه دهند ولو اینکه در مسیر خود تغییراتی اعمال کنند.

کواکبیان افزود: در توافقنامه نهایی که میان ایران و 1+5 به امضا می‌رسد هیچ‌گاه نباید مباحث فرعی همچون اختلافات عراق یا بحث موشک‌های بالستیک ایران وارد مذاکرات شود. همچنین حاصل این مذاکرات باید لغو همه تحریم‌هایی باشد که از سوی غرب علیه کشور ما اعمال شده است.

این فعال سیاسی در ادامه با اشاره به مخالفان و منتقدان توافقات مذاکرات ژنو، اظهار کرد: دوستانی که امروز دلواپس هستند، دلواپس مساله دیگری هستند چرا که همگان می‌دانیم در راس نظام جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری به همراه شورای عالی امنیت ملی و همچنین شورای راهبردی بر همه امور نظارت دارند و جای هیچ دلواپسی وجود ندارد. این دوستان چنان‌چه می‌خواهند دلواپس باشند باید دلواپس هشت سال گذشته باشند.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری با بیان اینکه "ما معتقدیم در شرایط فعلی دل‌آرام باشیم"، گفت: ما غنی‌سازی را برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حق مسلم خود می‌دانیم و همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز اعلام کرده‌اند ما به دنبال انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای هستیم.

وی با اشاره به دلواپسان اضافه کرد: اگر آن‌ها به دنبال بمب هسته‌ای هستند حق دارند که امروز دلواپس شوند چرا که توافقنامه ژنو پاسخ آن‌ها را نمی‌دهد.

وی در پایان با اظهار امیدواری از نتایج مذاکرات ایران و1+5 گفت: امیدواریم که در پایان مذاکرات 20 روزه به نتیجه محکم و نهایی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha