• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۸:۳۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93031809286
  • منبع : مطبوعات

توضیح میراث تهران درباره خروج سه اثر از ثبت ملی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران پس از انتشار اخباری مبنی بر خروج سه اثر ثبتی پایتخت از فهرست آثار ملی، گفت: تا کنون رأیی از سوی دستگاه قضا برای خروج آثار ثبتی استان تهران از فهرست آثار ملی صادر نشده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران پس از انتشار اخباری مبنی بر خروج سه اثر ثبتی پایتخت از فهرست آثار ملی، گفت: تا کنون رأیی از سوی دستگاه قضا برای خروج آثار ثبتی استان تهران از فهرست آثار ملی صادر نشده است.

به گزارش ایسنا، رجبعلی خسروآبادی توضیح داد: اولین نامه از سه نامه‌ی ارسالی اخیر دیوان عدالت اداری به این سازمان، به یک خانه با پلاک ثبتی یکسان در مجاورت خانه‌ی تاریخی «حسام لشکر» در بازار تهران مربوط است که مالک قصد تخریب آن را داشت که اداره‌ی میراث فرهنگی نامه‌ای را به دیوان نوشت و اعلام کرد که مالک مجاز به تخریب بنا نیست؛ ولی مالک معتقد است که خانه‌ی او جدا از خانه‌ی «حسام لشکر» است و به همین منظور به دیوان عدالت اداری مراجعه کرد و خواستار جداسازی ملک خود از خانه‌ی «حسام لشکر» شد تا پلاک ثبتی آن هم تاریخی حساب نشود که دیوان عدالت اداری به تفکیک این دو خانه رأی داده است.

وی ادامه داد: نامه‌ی دیگر به ملکی در همسایگی خانه‌ی تاریخی «اتحادیه» مربوط است که مجوز تخریب گرفته و اکنون که به مرحله‌ی ساخت رسیده است، می‌خواهد ارتفاعی بیش از ارتفاع مجاز در آن منطقه کسب کند.

خسروآبادی افزود: سومین پرونده درباره‌ی مدرسه‌ی شهید صدر است که مالک مجوز ساخت‌وساز در بخشی از حیاط و حریم مدرسه را گرفته و می‌تواند ساخت‌وساز کند، ولی او هم درخواست ارتفاعی بیش از ارتفاع مجاز در محدوده‌ی مدرسه و بازار تهران را داده است.

روز گذشته (شنبه، 17 خردادماه)، مدیر حوزه‌ی ریاست دیوان عدالت اداری درباره‌ی رأی یکی از شعب این مرجع مبنی بر خروج خانه‌ی «حسام لشکر» و مدرسه‌ی «صدر» از فهرست آثار ملی به خبرنگار ایسنا گفت: این موارد در دیوان عدالت اداری رسیدگی شده و شعبه‌ی بدوی تصمیم سازمان میراث فرهنگی را موافق موازین شرعی و قانونی ندانسته است. با رأی شعبه‌ی بدوی، این آثار از فهرست ملی خارج شده‌اند.

علی‌اکبر بختیاری افزود: رأی شعبه‌ی بدوی مبنی بر خروج این آثار از فهرست آثار ملی قطعی نیست و بر همین اساس، قابل تجدید نظر در شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha