رییس مرکز تحقیقات بیماری های گوارشی استان گیلان گفت: میکروب های روده ای از اثر انگشت اختصاصی تر هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه گیلان، دکتر فریبرز منصور قناعی با بیان اینکه هفته اول خرداد به عنوان هفته سلامت و با شعار " میکروب های روده ای" نامگذاری شده است اظهار کرد: میکروب های روده ای معرف مجموعه ای از گونه های میکرو ارگانیسم است که در ارگان های مختلفی که با محیط خارج از بدن ارتباط دارند از جمله سطوح و لایه های عمقی پوست، دهان، ریه، واژن و روده زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه در حالت طبیعی بالغ بر 100 تریلیون باکتری در روده انسان وجود دارد افزود: 70 تا 80 درصد این میکروب ها را نمی توان کشت داد.
منصور قناعی خاطرنشان کرد: میکروبیوتای روده که بزرگترین مخزن میکروبیوتای انسانی است شامل گونه هایی از میکروارگانیسم هاست که در دستگاه گوارش به حالت همزیستی مسالمت آمیز با میزبان زندگی می کنند.
وی از شناسایی هزار گونه باکتریایی در انسان خبر داد و گفت: 150 تا 170 نوع گونه باکتری در افراد مختلف غالبا مشترک هستند لذا میکروبیوتای هر فرد مخصوص خود اوست و مانند کارت هویت وی است.
رییس مرکز تحقیقات بیماری های گوارشی استان گیلان میکروب های روده ای را سدی در برابر میکروب ها دانست و یادآور شد: مصرف غذایی می تواند این لایه مناطق را حفظ کند.
وی مصرف ماست، کفیر، پنیر، میوه و سبزی، غذاهای دریایی، پرهیز از مصرف خوراکی هایی که با مواد نگهدارنده درست شده اند و مصرف مکمل های پروبیروتیکی را از عوامل موثر در برقراری تعادل میکروبیوتای طبیعی روده دانست.
رییس مرکز تحقیقات بیماری های گوارشی استان گیلان در پایان عدم استفاده از آنتی بیوتیک، تغییر شیوه زندگی و مصرف فست فودها و ... را از دلایل ایجاد میکروب های روده ای بیان کرد.
انتهای پیام
نظرات