• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۷:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 93022918855
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

"چنشت" و "ماخونیک" دو روستای شگفت­‌انگیز خراسان جنوبی

"چنشت" و "ماخونیک" دو روستای شگفت­‌انگیز خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌­دستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هفت روستای شگف­انگیز در ایران وجود دارد، گفت: دو تا از این روستاها به نام چنشت و ماخونیک در خراسان جنوبی واقع شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌­دستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هفت روستای شگف­انگیز در ایران وجود دارد، گفت: دو تا از این روستاها به نام چنشت و ماخونیک در خراسان جنوبی واقع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان جنوبی، حسن رمضانی صبح امروز 29 اردیبهشت جاری در ستاد هماهنگی خدمات سفر خراسان جنوبی گفت: در ایام نوروز امسال 4 هزار و 320 نفر در هتل­ها، 26 هزار و 43 نفر در مهمانپذیرها، 102 هزار و 546 نفر در مدارس، 188 هزار و 508 نفر در کمپ­‌های اقامتی، 82 هزارو 487 نفر در امکان متبرکه، 461 هزار و 361 نفر در سالن‌­های ورزشی، 552 هزار و 149 نفر در چادرهای مسافرتی در پارک­‌ها ساکن شده­‌اند.

وی ادامه داد: در ایام نوروز امسال یک میلیون و 388 هزار و 719 نفر در خراسان جنوبی اقامت داشته­‌اند که این میزان نسبت به سال گذشته 30 درصد افزیش داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع­‌دستی خراسان جنوبی اظهارکرد: در ایام نوروز 72هزار و 620 نفر از آبگرم فردوس، 4 هزار و 661 نفر از آبگرم لوت، 24 هزار و 522 نفر از موزه‌­ها و آثار تاریخی استان و 2 میلیون و 553 هزار و 131 نفر از دیگر جاذبه­‌های گردشگری استان بازدید کرده‌­ا‌ند.

رمضانی، ارزش ریالی فروش صنایع دستی در بازارچه­‌های مرزی را یک میلیارد و 515 میلیون و 461 هزار ریال اعلام کرد و افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد رشد داشته است.

وی در خصوص ایام تعطیلات تابستان گفت: در این ایام سه دوره 15 روزه زمان مسافرت رفتن است که در این زمان مشکلات موجود استان در فضای شهری را حل و فضا را برای حضور مسافران فراهم خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌­دستی خراسان جنوبی اظهارکرد: در حال حاضر حجم تبلیغاتی که برای امور مصرفی انجام می­‌شود قابل قیاس با تبلیغات امور فرهنگی نیست و این مشکل باید حل و فصل شود.

رمضانی گفت: امکان مذهبی در خراسان جنوبی به دلیل‌ شأن مذهبی مردم مورد توجه مسافرین است و باید به پاکیز‌گی این امکان توجه شود.

وی در ادامه خواستار برخورد جدی با رستوران­‌های بین­راهی متخلف شد و افزود: بی‌­توجهی به این امر باعث پایمال شدن حقوق مردم می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌­دستی خراسان جنوبی از سازمان آموزش و پرورش خواست استقرار در مدارس خاص فرهنگیان نباشد و اقشار دیگر نیز از این اماکن استفاده کنند.

رمضانی اظهارکرد: اداراتی که در بناهای تاریخی مستقر هستند، باید شرایط را برای بازدید مردم از این بناها فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه روستاهای شگفت­‌انگیز استان باید معرفی شوند، خاطرنشان کرد: این روستاها ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha