• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93022013225
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

محققان هشدار دادند

افزایش خطر تخریب لایه ازن با روش شکستگی هیدرولیکی تولید نفت

افزایش خطر تخریب لایه ازن با روش شکستگی هیدرولیکی تولید نفت

اعضای انجمن سم‌شناسی آمریکا با همکاری سایر دانشمندان علوم سم‌شناسی خطرات احتمالی شکستگی هیدرولیکی را مشخص کرده‌اند.

اعضای انجمن سم‌شناسی آمریکا با همکاری سایر دانشمندان علوم سم‌شناسی خطرات احتمالی شکستگی هیدرولیکی را مشخص کرده‌اند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، امروزه استفاده از روش شکستگی هیدرولیکی برای تولید گاز طبیعی و نفت بسیار رایج شده است. مزایا و معایب این روش در بین دانشمندان، سیاستمداران و صنعتگران مورد بحث است.

نوربرت ای. کامینسکی، رییس انجمن سم شناسان می‌گوید: علم سم‌شناسی مطالعه اثرات مواد شیمیایی، فیزیکی یا بیولوژیکی بر موجودات زنده است، بنابراین موضوع شکستگی هیدرولیکی جزو موضوعات مهم مورد بحث در علم سم‌شناسی است.

این محققان سم‌شناسی در نشست «نقش علم سم‌شناسی در چالش‌ها و فرصت‌های شکستن هیدرولیکی» مجموعه‌ای از مسیرهای بالقوه آلودگی و اثرات سم‌ شناسی در ارتباط با شکستگی هیدرولیکی را مورد بررسی قرار دادند که آلودگی آبهای زیرزمینی، هوا و آلودگی شیمیایی افراد شاغل در سایت‌های شکستگی هیدرولیکی از موضوعات مهم مورد بحث بود.

آلودگی آب‌های زیرزمینی توسط مایعات شکستگی هیدرولیک و ترکیبات آن وجود دارد و از طرف دیگر مشکلات آلودگی هوا است و این نگرانی وجود دارد که مجموع فعالیت‌های شکستن هیدرولیک‌ها در هزاران چاه نفتی، آسیب جدی به لایه ازن وارد کند و احتمال آلودگی به مواد شیمیایی در کارگران شاغل در سایت‌های مربوط به شکستن هیدرولیکی بسیار بالاست.

این کارگران در محدوده استنشاق گازها و ذرات معلق در فضا قرار دارند. برای ارزیابی میزان آلودگی افراد در این سایت‌ها باید نوع قرار گرفتن در معرض آلودگی و مدت زمان آن مورد بررسی قرار بگیرد.

این مقاله در انجمن علم سم‌شناسی آمریکا منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha