• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93021007066
  • منبع : نمایندگی قم

گله‌ی ضرغامی از بودجه صداوسیما

گله‌ی ضرغامی از بودجه صداوسیما

رییس سازمان صداوسیما واقعی شدن بودجه‌ها را در جهت افزایش ظرفیت‌های موجود خواستار شد و گفت: با توجه به 165 شبکه برون‌مرزی و ملی و 7000 فرستنده، بودجه 3000 میلیاردی در سال کفایت ندارد و باید بودجه‌ها واقعی‌تر شود.

رییس سازمان صداوسیما واقعی شدن بودجه‌ها را در جهت افزایش ظرفیت‌های موجود خواستار شد و گفت: با توجه به 165 شبکه برون‌مرزی و ملی و 7000 فرستنده، بودجه 3000 میلیاردی در سال کفایت ندارد و باید بودجه‌ها واقعی‌تر شود.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه قم، ضرغامی گفت: یکی از پروژه‌های مهم در دست اجرا، تکمیل فیبر نوری برای سیگنال‌رسانی است که به دلیل مشکلات مالی هنوز عملیاتی نشده است؛ هر چند با همت و تلاش مجلس مبلغ 300 میلیارد تومان اعتبار برای این طرح تصویب شده است.

رییس سازمان صداوسیما در بخش دیگری از صحبت‌هایش از اضافه شدن چهار شبکه به جمع شبکه‌های دریافتی تلویزیون در قم خبر داد و این استان را اولین استان در کشور ذکر کرد که دارای 24 شبکه شد.

عزت‌الله ضرغامی سه شنبه شب (9 اردیبهشت ماه) در مراسم افتتاح اتاق فرمان در مسجد مقدس جمکران گفت: با نصب فرستنده‌های جدید از امروز شبکه‌های تلویزیونی سحر، جام جم، نسیم و کوثر به تعداد شبکه‌های قابل دریافت در قم افزوده شد.

ضرغامی با ابراز خرسندی از راه‌اندازی اتاق فرمان در مسجد مقدس جمکران خاطرنشان کرد: امیدواریم چنین تجهیزاتی زمینه بهره‌مندی از ظرفیت‌های دینی و مذهبی مسجد جمکران را فراهم بیاورد.

رییس سازمان صدا و سیما بر نقش مهم پخش برنامه‌های دینی به طور مستقیم اشاره کرد و گفت: برخی معتقدند که با پخش مستقیم، مردم دیگر به مساجد و مکان‌های مذهبی نخواهند رفت؛ در حالی که این برنامه‌ها تاثیر زیادی بر روی مخاطبان دارد و آنها را به برنامه‌های مذهبی جذب می‌کند.

رییس سازمان صدا و سیما افزود: قرآن کریم نیز به تعامل و اتحاد توجه خاصی دارد به گونه ای که مطابق با برخی از آیات این کتاب الهی افرادی وارد بهشت می شوند که به تعاون و همکاری در زمان حیات خود توجه خاصی داشتند.

وی با بیان اینکه کار جمعی دارای اثر و نتیجه بهتری است عنوان کرد: کار جمعی همیشه دارای نتیجه‌ای مطلوب و قابل توجه است و هنگامی که با تعامل و انسجام گام برداریم قطعا دست یافتن به ثمر و نتیجه امکان پذیر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۲-۱۰ ۱۳:۲۲

3000 ميليارد تومان، يعني بيش از يک ميليارد دلار!هيچ تلويزيوني در دنيا چنين بودجه اي ندارد. واقعا 50 هزار کارمند در اين سازمان چه مي کنند؟ آن وقت فلان شبکه معاند با هفت هشت نفر پرسنل چقدر بازديد کننده دارد که مجبور به ارسال پارازيت روي آن مي شويم؟ مشکل صدا و سيماي ما فاجعه مديريتي و انبساط بيش از حد است. حداقل 80 درصد نيروها بايد حذف شوند، تمامي مديران عوض شوند و کارشناسان خلاق رسانه اي جاي آنها را بگيرند.