همسر دخترخوانده سیمین دانشور گفت: خرید خانه سیمین و جلال از سوی شهرداری تا مشخص نشدن وضعیت وصیتنامه سیمین دانشور از اساس باطل است.
علی خلاقی، همسر لیلی ریاحی (خواهرزاده و دخترخوانده سیمین دانشور)، در گفتوگو با خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره خرید خانه سیمین و جلال از سوی شهرداری اظهار کرد: من امروز دو خبر متضاد در اینباره شنیدهام؛ یکی اینکه شهرداری گفته است این خانه را خریداری کرده است و دیگر اینکه ویکتوریا دانشور (خواهر سیمین) این خبر را رد کرده است. من باید بگویم با توجه به تنفیذ وصیتنامه سیمین دانشور که براساس آن لیلی ریاحی را را وارث ثلث اموالش و همچنین مسئول انتشار کتابهایش دانسته، فروش این خانه از اساس باطل است.
او افزود: سال 91 با توجه به تقاضای ما و با وکالت منوچهر دانشور دادگاه بدوی تشکیل شد و خانم ویکتوریا دانشور گفتند که خط و امضای وصیتنامه را قبول ندارند و بنابراین کارشناسی برای مشخص کردن صحت وصیتنامه تعیین شد. کارشناس با توجه به منابعی از بانک صادرات، بانک ملی و همچنین دانشگاه تهران صحت وصیتنامه را تایید کرد و بعد از او سه کارشناس دیگر هم وصیتنامه را بررسی و اصالت آن را تایید کردند. دادگاه بدوی در پنج تیر سال 92 حکم به رسمیت داشتن وصیتنامه داد اما در آخر تیرماه خانم دانشور به حکم اعتراض کردند و پرونده به دادگاه تجدیدنظر رفت.
خلاقی گفت: در آخر اسفندماه با مراجعه من به دادگاه قاضی این پرونده گفت که برای حکم در خردادماه تعیین وقت کرده است، به همین دلیل این خانه تا زمانی که حکم دادگاه مشخص نشده، نمیتواند به فروش برود و معامله از اساس باطل است چون شهرداری تحقیقی نکرده که بداند این خانه مالک دیگری دارد یا نه.
انتهای پیام
نظرات