حجتالله ایوبی در دیدار نوروزیاش با سینماگران از نگرانیاش برای آینده سخن گفت و در عین حال مطرح کرد که خوشبین است که امسال،سال خوبی برای فرهنگ و هنر باشد.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،رئیس سازمان سینمایی که عصر 18 فروردین ماه برای دیدار با سینماگران به خانه سینما رفته بود در سخنانی با تاکید بر اینکه بیشتر برای تبریک سال نو به خانه سینما آمده است، سخنانش را اینگونه ادامه داد: رسم است که هنگام نوروز به خانه همدیگر میرویم، به همین دلیل فکر کردم این وظیفه من است که به جای اینکه شما را به دفتر کار دعوت کنم، خودم به خانه سینما بیایم و شما را ببینم.
او همچنین با بیان اینکه همه خاطرههای خوبی از خانههای پدری خود داریم،گفت: این خانهها هرچقدر هم کوچک باشند همه در آن جا میشوند و در آخر هم با خوشحالی و رضایت بیرون میروند.
نگرانم
ایوبی در پاسخ به سوال حسین پاکدل مجری مراسم که گفت؛ اگر میدانستید سینما اینقدر مشکلات دارد آیا باز هم مدیریت آن را قبول میکردید، گفت: اگر میدانستم این کار چقدر سخت است، باز هم مدیریت این سازمان را میپذیرفتم و با کمال میل آن را هم قبول میکردم اما اگر بپرسید که الان چه حالی دارم، میگویم نگرانم، چون با وجود امیدی که در شما وجود دارد، نگران آینده هستم.
او افزود: با این حال بنده معمولا خوشبین هستم و امسال را سالی خوبی برای فرهنگ و هنر میبینم. این حس خوب و امید هم در آثاری که از شما به دست ما رسیده و من بخشی از آنها را خواندهام کاملا وجود دارد.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اینکه همه وزرا و مدیران آماده هستند تا برای سینما کار جدی انجام دهند، به گفتههای مدیرعامل خانه سینما در مراسم اشاره و اظهار کرد: آنچه گفته شد دغدغه ما نیز هست و الان دیگر وقت آن است که با محوریت خود سینما، راه حل درست و منطقی را برای حل معضلات پیدا کنیم.
بن و کارتها در شان سینما نیست
ایوبی همچنین گفت: برای بن و کارتهایی که بیش از این هم داده میشد اقدام کردم اما مدیریت کلان کشور معتقد بود این گونه اقدامات نه هوشمندانه است و نه در شان این سینما و دولت است.
اولویتهای ما معنای بخشنامهای ندارد
او در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه برای امور بیکاری و بیمه راه حل درستی پیدا کنیم، به عرصه تولید فیلم اشاره و اظهار کرد: در این باره اولویتهایی اعلام شده، اما به هیچ وجه معنی دستوری و بخشنامهای ندارند. در واقع اینها اولویتهای حمایتی بخشهای مختلف سازمان سینمایی است و نه بیش از آن.
او ادامه داد: در شورای صنفی نمایش هم معتقدیم باید در یک اتاق شیشهای باشیم، ضمن اینکه به جشنوارههای آینده هم خیلی امیدوار هستیم.
چه کسانی به جشنواره کن میروند؟
به گزارش ایسنا، رئیس سازمان سینمایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جشنوارههای خارجی و اینکه امیدوار است همچنان شاهد حضور سینمای ایران در جشنوارههای خارجی باشد، گفت: در جشنواره کن قرار نیست جمع زیادی از مدیران سینمایی بروند، در واقع به جز مدیران بین الملل کسانی که فیلمهایشان در جشنوارههای فجر ، سینما حقیقت و کوتاه و نیز بخش مردمی جشنواره فجر برتر اعلام شده به عنوان سفیر سینمای ایران به جشنواره کن میروند.
درخواست دولت از سینماگران
ایوبی با بیان اینکه امسال اصناف خانه سینما بدون حاشیه و آرامش کار کنند، اظهار کرد: امروز درخواست دولت از سینما این است که در رساندن یارانهها به نیازمندان همکاری کند چون قرار نیست کسانی که نیازمند نیستند یارانه بگیرند. در واقع درخواست دولت این است که کسانی که بدون یارانه و حتی با سختی میتوانند زندگی کنند این کار را انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات