• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93011703773

پرتاب ماهواره دفاعی هواشناسی آمریکا پس از 15 سال نگهداری

پرتاب ماهواره دفاعی هواشناسی آمریکا پس از 15 سال نگهداری

یک ماهواره هواشناسی نظامی آمریکا که پس از بیش از یک دهه نگهداری در انبار مرمت شده بود، هفته گذشته بر فراز یک موشک بدون‌سرنشین اطلس 5 از پایگاه نیروی هوایی واندنبرگ در کالیفرنیا به فضا پرتاب شد.

یک ماهواره هواشناسی نظامی آمریکا که پس از بیش از یک دهه نگهداری در انبار مرمت شده بود، هفته گذشته بر فراز یک موشک بدون‌سرنشین اطلس 5 از پایگاه نیروی هوایی واندنبرگ در کالیفرنیا به فضا پرتاب شد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این موشک براق 58 متری که توسط شرکت اتحادیه پرتاب متحد ساخته شده، در روز پنج‌شنبه(14 فروردین) برای انتقال فضاپیمای برنامه ماهواره دفاعی هواشناسی(DMSP) به مداری در ارتفاع 853 کیلومتری قطبهای زمین پرتاب شد.

این ماهواره 518 میلیون دلاری موسوم به DMSP-19 به شش ماهواره در حال کار دیگر DMSP که در حال حاضر در مدار قرار دارند، پیوست.

نیروی هوایی آمریکا حدود 15 سال قبل برای پرتاب این ماهواره آماده شده بود، اما ماهواره‌های موجود در مدار بیشتر از حد انتظار دوام آوردند از این رو، DMSP-19 به انبار فرستاده شد.

سرنوشت مشابهی ممکن است در انتظار بیستمین و آخرین ماهواره DMSP باشد که اکنون در حال ساخت بوده و قرار است در سال 2020 به فضا پرتاب شود. اگرچه نیروی هوایی آمریکا در حال بررسی ارسال زودهنگام این ماهواره برای اجتناب از هزینه‌های گزاف انبار است.

این بررسی‌ها بخشی از تلاش بزرگتری برای ارزیابی مجدد برنامه فضایی ارتش در تلاش برای کاهش هزینه‌ها، استفاده از فناوریهای جدید و شراکت با سازمانها در زمان ممکن است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر داده‌ها را با سازمان ملی اقیانوسی و جوی به اشتراک گذاشته و این شراکت را در نسل جدیدی از ماهواره‌های هواشناسی که با هدف نظامی و همچنین غیرنظامی طراحی شده‌اند، ادامه خواهد داد.

آنها همچنین به دنبال یک برنامه ماهواره‌ای مکمل هستند که با موشکهای کوچکتر مانند موشک مینیاتور شرکت اوربیتال ساینس قابل پرتاب باشند.

ماهواره DMSP-19 که برای پنج سال کار طراحی شده، به دوربینهای نور مرئی و مادون قرمز برای تصویربرداری از ابرها در شبانه‌روز و همچنین حسگرهایی برای سنجش بارش، درجه حرارت و رطوبت خاک مجهز است.

ماهواره‌های DMSP همچنین داده‌هایی در مورد اقیانوسها، توفانهای خورشید که بر زمین اثر می گذارند و دیگر شرایط هواشناسی جهانی را جمع‌آوری می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha