• چهارشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 92122818214
  • خبرنگار : 71191

آرزوهای بزرگ برای یک تمدن بزرگ

آرزوهای بزرگ برای یک تمدن بزرگ

سلامت حال میراث فرهنگی، سازوکارهای مدیریتی، سلامت بدنه‌ی کارشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و سرعت در پیشرفت اتفاق‌های خوب از جمله مواردی است که متولیان و دوست‌داران میراث فرهنگی پای سفره‌ی هفت‌سین آن‌ها را آرزو می‌کنند.

سلامت حال میراث فرهنگی، سازوکارهای مدیریتی، سلامت بدنه‌ی کارشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و سرعت در پیشرفت اتفاق‌های خوب از جمله مواردی است که متولیان و دوست‌داران میراث فرهنگی پای سفره‌ی هفت‌سین آن‌ها را آرزو می‌کنند.

به گزارش خبرنگار سرویس میراث فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نوروز که فرا می‌رسد هر ایرانی بنا بر رسم گذشتگان، با چیدن سفره‌ی هفت‌سین و جمع شدن دور آن در لحظه‌ی تحویل سال، بهترین‌ها را برای همه آرزو و تلاش می‌کند تا در یک سال آینده، به آرزوهایش دست یابد.

آرزو می‌کنم؛ قطار سازمان میراث فرهنگی به ریل برگردد

سیدمحمد بهشتی - مشاور ارشد رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - برای سال جدید آرزو دارد که «قطار از ریل خارج‌شده‌ی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری» دوباره به ریل اصلی خود بازگردد و حال این سازمان زخم‌خورده خوب شود و بتواند در سال جدید، نقش طبیعی خود را به‌خوبی ایفا کند.

او می‌خواهد، میراث فرهنگی در سال 93 از صحنه‌ی کش و قوس‌های سیاسی دور و شرایطی فراهم شود تا این سازمان آمادگی پیدا کند تا مأموریت‌های قانونی خود را به‌خوبی انجام دهد و بتواند در سطح دنیا، تولید علمی داشته باشد.

بهشتی «صیانت از میراث فرهنگی» را یکی از بهترین سین‌هایی می‌داند که هر دوست‌دار میراث فرهنگی باید در سفره‌ی هفت‌سین خود داشته باشد و حتی می‌گوید، اگر شده به اقتضای موقعیت، «ص» صیانت را به غلط، با «سین» بنویسیم تا سر سفره‌ی هفت‌سین جا گیرد و به‌عنوان مهم‌ترین اصل در سال جدید به آن بپردازیم.

آروز می‌کنم؛ صنایع دستی احیا و شکوفا شود

بهمن نامورمطلق - معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی - هم برای سال جدید آروز کرد، صنایع دستی را آن‌طور که وظیفه دارد، احیا و شکوفا کند.

او همچینن امیدوار است که سال جدید، سال احیا و شکوفایی صنایع دستی باشد و این آرزو، آغازی برای رسیدن به این هدف شود.

خانواده‌ی میراث فرهنگی بزرگ‌تر شود

محمدحسن طالبیان - معاون میراث فرهنگی - نیز می‌خواهد سر سفره‌ی هفت‌سین آرزو کند که خانواده‌ی کوچک میراث فرهنگی، امسال بزرگ‌تر از سال‌های گذشته شود و همدلی، محبت، درک متقابل از یکدیگر و وحدت بین این خانواده که شامل، متولیان این حوزه، دوستداران و انجمن‌های فعال و رسانه‌هاست، بیشتر شود.

او آرزو می‌کند که سال آینده، «ایران» بیشتر و بهتر به دنیا معرفی شود و نسل ایرانیان بیشتر از قبل،‌ از سبقه‌ی تاریخی و فرهنگی خود بهره بگیرند.

پژوهشگاه پررنگ‌تر در محافل علمی حضور یابد

جلیل گلشن بافقی - رییس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری - نیز آرزو دارد در سال جدید، پژوهشگاه سازمان بتواند فعالیت‌های پژوهشی، کاربردی و بنیادی انجام دهد و در مجامع علمی کشور پررنگ‌تر از گذشته حضور داشته باشد.

او همچنین آرزو دارد، پژوهشگاه در سال آینده، هماهنگ و تنگاتنگ با بخش‌های مختلف سازمان میراث فرهنگی، به وظایف خود عمل کند و با آن‌ها به ‌عنوان یک تن واحد فعالیت داشته باشد.

مقدمات ثبت میراث طبیعی کشور فراهم شود

فرهاد نظری - مدیر دفتر ثبت آثار تاریخی سازمان - سال 1393 را هشتادمین سال ثبت آثار ملی می‌داند و آرزو دارد، در سال جدید مجاهدت‌های 80 ساله‌ی همه‌ی حافظان میراث ملی ایران به‌نحوی شایسته و بایسته ارج گذاشته شود و او بتواند با اتکا به تجارب آن‌ها، به این راه ادامه دهد.

او آرزو می‌کند، با فراهم‌ کردن مقدمات ثبت میراث طبیعی ایران در فهرست میراث جهانی، تنوع و غنای ایران‌زمین به جهانیان شناسانده شود.

سال 93 بدون تنش و با ثبات مدیریتی باشد

محمدرضا کارگر - مدیر اداره کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی و فرهنگی - هم آرزوهای خوبی برای حوزه‌ی کاری خود در سال جدید دارد.

او آرزو می‌کند، سال 93 سالی بدون تنش و با آرامش و خارج از تنش‌های تغییر مدیریتی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باشد. سالی آرام و با ثبات مدیریتی در جامعه تا بتوان با برنامه‌ریزی‌های مناسب، تأمین بودجه‌ی خوبی برای این اداره کل و سامان‌دهی موزه‌های کشور داشته باشیم.

کارگر دوست دارد تا در حوزه‌ی میراث فرهنگی و موزه‌ها، استانداردهای موزه‌ای تدوین شوند و اداره کل موزه‌ها تجهیز شود. او دلیل این آرزو را نبودن استانداردهای مدون برای موزه‌ها در سطح کشور می‌داند و می‌گوید: اکثر موزه‌ها از نظر حفاظت اشیا قابل قبول‌اند، اما از نظر نمایش هیچ‌یک از موزه‌ها براساس استانداردهای نوین، شیوه‌ای برای اطلاع‌رسانی و چیدمان مناسب برای نوروز 94 ندارند.

مدیر اداره کل موزه‌ها آرزو دارد، سال 94 بتواند موزه‌ای برای کودکان و نوجوانان در هر استان در کشور آماده کند تا آن‌ها از کودکی با هویت و تمدن کشور خود‌ آشنا شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۲-۲۸ ۱۲:۴۵

چه تيتر قشنگي دست مريزاد