• سه‌شنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92121308753
  • خبرنگار : 71219

/ خبرسازان سال 92 در سینما /

"خانه سینما" یکی از خبرسازترین چهره‌های سال

"خانه سینما" یکی از خبرسازترین چهره‌های سال

بطور قطع می‌توان گفت که در نیم‌اول سال 92 تا چند ماه بعد از آن «خانه سینما» خبرسازترین موضوع و به نوعی چهره‌ی سال سینمای ایران بوده است.

بطور قطع می‌توان گفت که در نیم‌اول سال 92 تا چند ماه بعد از آن «خانه سینما» خبرسازترین موضوع و به نوعی چهره‌ی سال سینمای ایران بوده است.

به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در سینمای ایران شاید فقط یک موضوع را بتوان پیدا کرد که در دوسال گذشته به شدت خبرساز و حتی جنجال برانگیز بوده، به طوری که گاهی پای روسای قوه مجریه را هم وسط کشیده است، این موضوع هم چیزی نیست جزء «خانه سینما».

خانه سینما از روز 7 خرداد سال 91 که توسط مسئولان وقت وزارت ارشاد تعطیل شد، مسیر پر پیچ و خمی و چالش‌برانگیزی را طی کرد تا به روز 21 شهریور سال 1392 و بازگشایی در دولت جدید برسد.

این مسیر پر پیچ و خم از هیات‌های مختلف ساماندهی و بازگشایی و دستور و نامه‌نگاری‌های رئیس جمهور دولت دهم با هدف بازگشایی خانه سینما گذشت اما از آنجا که به نظر می رسید اراده‌ای برای صرف فعل،«خواستن» و بازگشایی وجود نداشت، گره خانه سینما هر روز کورتر شد تا آنجا که به نوعی به تمرد از دستور رئیس جمهور هم رسید.

هرچند این کوتاهی در اجرای دستور رئیس جمهور با پاسخ صریح و تند او که «جناب آقای شمقدری چرا اینقدر بسته و با تنگ‌نظری برخورد می‌شود. باید اجازه داد یک نهاد صنفی کار خودش را بکند… فوری مشکل را حل کنید و اعلام نتیجه شود.» روبرو شد اما باز هم فایده‌ای نداشت.

در نهایت با وجود تاکیدی که اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی‌نژاد، داشت مبنی بر اینکه خانه سینما حتما در دولت دهم بازگشایی می شود، این اتفاق هرگز رخ نداد و ادامه کار به دولت یازدهم و حسن روحانی رسید که در تبلیغات انتخاباتی خود صراحتا اعلام کرده بود، اگر رئیس جمهور بشود در ماه های اول کار، این قضیه را فیصله می‌دهد.

پس از روی کار آمدن دولت یازدهم و انتخاب علی جنتی و حجت‌الله ایوبی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی، امید برای حل مشکل خانه سینما قوت گرفت و سرانجام پس از بحث‌ها و برگزاری جلسات مختلف با طرفین دعوا در موضوع خانه سینما، این تشکل صنفی همزمان با روز ملی سینما بازگشایی شد و ایوبی هم اولین نشست رسانه‌ای خود را در آنجا برگزار کرد، اقدامی که پیش از آن در دوران معاونت‌های قبلی سینمایی کمتر سابقه داشت.

البته این نحوه بازگشایی شاید به مذاق آن گروهی که حود را محق می‌دانستند و خانه‌ی سینمای ایرانیان را تشکیل داده بودند خوش نیامده باشد اما مسئولان جدید همواره تاکید کردند که جمهوری اسلامی ایران تنها یک خانه سینما دارد و اکثریت جامعه سینمایی بازگشایی خانه سینما را اقدامی خوشایند و امید بخش دانستند.

به گزارش ایسنا، مهم‌ترین کاری که پس از باز شدن خانه سینما باید انجام می‌شد، برگزاری مجمع عمومی فوق العاده بود که آن هم با حضور گسترده سینماگران برگزار شد و هیات مدیره فعلی ابقا شدند تا در نهایت پس از برگزاری مجمع‌های اصناف خانه سینما و برگزاری انتخابات داخلی آن‌ها مجمع عمومی خانه سینما برگزار و انتخابات جدیدی انجام شود.

حال یک هفته به برگزاری مجمع عمومی خانه سینما باقی مانده و اساسنامه اصلاح شده نیز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده است، باید منتظر ماند و دید که در این دوره از انتخابات چه کسانی به عنوان اعضای هیات مدیره خانه سینما و رئیس آن برگزیده می‌شوند؟!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha