• سه‌شنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92111510712
  • خبرنگار : 71219

اعتراض اهالی رسانه و منتقدان به فیلم مسعود کیمیایی

اعتراض اهالی رسانه و منتقدان به فیلم مسعود کیمیایی

نمایش فیلم «متروپل» به کارگردانی مسعود کیمیایی در کاخ جشنواره‌ی فیلم فجر در برج میلاد با حاشیه‌هایی چون کف‌زدن و ترک سالن توسط اهالی رسانه همراه شد.

نمایش فیلم «متروپل» به کارگردانی مسعود کیمیایی در کاخ جشنواره‌ی فیلم فجر در برج میلاد با حاشیه‌هایی چون کف‌زدن و ترک سالن توسط اهالی رسانه همراه شد.

به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فیلم سینمایی «متروپل» صبح 15 بهمن‌ماه در سالن همایش‌های برج میلاد نمایش داده شد‌، اما نشست خبری آن لغو شد.

این نشست به‌دلیل آنکه اعلام شد، کارگردان فیلم در محل حضور ندارد‌، برگزار نشد.

آخرین ساخته مسعود کیمیایی در سالن اصلی برج میلاد که در آن بازیگرانی همچون محمدرضا فروتن، مهناز افشار‌، پولاد کیمیایی و شقایق فراهانی بازی می‌کنند‌، به نمایش درآمد و در حین نمایش با واکنش‌های اهالی رسانه و منتقدان که در سالن حضور داشتند، همچون کف و سوت آن‌ها رو به رو شد.

در یکی از سینماهای مردمی هم که خبرنگار ایسنا حضور داشت، در پایان فیلم و هنگام نمایش تیتراژ که برخی از تماشاگران به رسم معمول به تشویق پرداختند، برخی دیگر از تماشاگران اعتراض خود را به کف زدن آن‌ها ابراز کرده، علت اعتراض خود را کیفیت فیلم ابراز می‌کردند.

از جمله هنرمندانی که فیلم «متروپل» کیمیایی را در سالن رسانه‌ها تماشا کردند به ابراهیم حاتمی‌کیا‌، یدالله صمدی و علیرضا زرین‌دست می‌توان اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۱-۱۵ ۲۲:۵۴

هر فيلمي هرچه که باشد نبايد تماشاگرعادي (چه رسد به منتقدين) نظر خودرا غير عادي وکوچه بازاري بروز دهد فيلم و سينما براي منتقدين محل نقد نويسي دارد و براي مردم عادي هم گزارشگران هنري دارد البته صدا وسيماي ما وظيفه اش را بلد نيست وگرنه در زمان خروج تماشاگران با دوربين از آنها نظر خواهي مي کرد ودر سيما آموزش حرمت وحفظ حريم ديگران وفيلم سازان را گوشزد مي کرد (کارگردان هايي که طبق قوانين کشور فيلم ساخته اند)رسالت تلويزيون است که بايد به اين سينمارو هاآموزش چگونه فيلم ديدن ونظر دادن هنري وبرخورد انساني با ديگران را بدهد .