مسئول ستاد امداد و درمان ماهشهر در دوران دفاعمقدس گفت: شخصیتها و رخدادهایی که در کتاب «هوبره» آمده است یا تحریف شدهاند یا وجود خارجی ندارند.
علی عچرش که از خردادماه سال 60 تا پایان جنگ تحمیلی مسئول ستاد امداد و درمان ماهشهر و درمانگاه کمپ B (شهرک شهید صباغیان) بوده است در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با انتقاد از کتاب «هویره» توضیح داد: آن چه در بخشهایی از کتاب آمده هیچ سندیتی ندارد. بیشتر شخصیتها و رخدادهایی که در کتاب آمده است نیز خلاف واقع و حقیقت هستند.
وی ادامه داد: متاسفانه اگر چه این کتاب به چاپ چهارم رسیده است، اما با توجه به غیرواقع بودن بخش عمده مطالب آن، تاریخ جنگ را تحریف کرده است. تاریخها، اشخاص و افرادی که در کتاب «هوبره» هستند، وجود خارجی و حقیقی ندارند.
عچرش با بیان این مطلب که با خوانش این کتاب به تاریخ دفاع مقدس بدبین شدم، گفت: چاپ چنین کتابهایی موجب میشود تا ذهن مخاطب آبستن شک و ابهام شود به گونهای که حتی گمان کند دیگر آثار مکتوب در حوزه دفاع مقدس نیز دچار تحریف شده است.
وی در پایان اعلام کرد: اعضای ستاد امداد و درمان ماهشهر در دوران دفاع مقدس و درمانگاه کمپ B (شهرک شهید صباغیان) از جمله آقایان یاسر زائری،حاج عبدالمیر حویزاوی، فرید آریاپور و خانمها فریده علیزاده و زهرا حسینی این آمادگی را دارند که هر زمان و هر وقت که نویسنده کتاب معین میکند در جلسه نقد کتاب هوبره حضور یابیم و دلایل و استدلالهای خود را مبنی بر غیرواقع بودن این کتاب بیان کنیم.
انتهای پیام
نظرات