• جمعه / ۱۷ آبان ۱۳۹۲ / ۰۷:۵۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 92081710565
  • خبرنگار : 71021

زدن دست رد به سینه گردشگران خارجی!

زدن دست رد به سینه گردشگران خارجی!

یک عضو جامعه‌ی تورگردانان ایران گفت: درخواست گردشگران را برای سفر به ایران در اردیبهشت‌ماه آینده رد می‌کنیم، چون با کمبود اقامتگاه و راهنمای تور مواجهیم.

یک عضو جامعه‌ی تورگردانان ایران گفت: درخواست گردشگران را برای سفر به ایران در اردیبهشت‌ماه آینده رد می‌کنیم، چون با کمبود اقامتگاه و راهنمای تور مواجهیم.

محمدابراهیم ابراهیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس گردشگری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌که به‌دلیل کمبود امکانات و ظرفیت کم هتل‌ها، از پذیرش برخی درخواست‌ها برای سفر به ایران معذور هستیم، ادامه داد: تورهای گردشگران خارجی از شش‌ماه پیش در آژانس ما رزرو شده‌اند و از این به بعد، دیگر نمی‌توانیم جوابگوی درخواست‌ها باشیم، چون امکانات کشور پاسخگو نیست. تمام هتل‌های چهار و پنج ستاره را رزرو کرده‌ایم و همچنین تعداد راهنماهای تور که به زبان‌های مختلف تسلط داشته باشند، کفایت نمی‌کند.

وی اظهار کرد: برای اقامت گردشگران در یزد و اصفهان واقعا مشکل جدی داریم، ضمن آن‌که بیشتر هتل‌های این شهرها استاندارد نیستند.

این تورگردان یادآوری کرد: معمولا از نیمه‌ی فروردین تا نیمه‌ی اردیبهشت، فصل سفر گردشگران خارجی است و امسال حجم درخواست‌ها برای سفر افزایش یافته، ولی در عین حال، با کمبودهای زیادی روبه‌رو شده‌ایم.

ابراهیمی افزود: اگر مسوولان می‌خواهند با لغو روادید درهای خانه را روی مهمانان باز کنند، قبل از آن، باید به فکر ساختن چند پله برای ورود مهمانان به خانه باشند. ما هنوز در نقل و انتقال ارز با مشکل مواجهیم و به جای ساخت هتل نیز مدام قیمت‌ها را بالا می‌بریم.

او درباره‌ی خروج از این شرایط نیز گفت: فکر می‌کنم فعلا هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم، حتی مسأله‌ی هتل را به‌صورت مُسکنی هم نمی‌توان حل کرد، فقط در این مدت کوتاه، یعنی تا فصل ورود گردشگران که از نیمه‌ی فروردین‌ماه آغاز می‌شود، می‌توان کمبود راهنماهای تور را جبران کرد.

ابراهیمی بیان کرد: قبلا طرحی را به جامعه‌ی راهنمایان تور برای آموزش تجربی راهنمایان تازه‌کار که به زبان‌های مختلف از جمله ایتالیایی، آلمانی و ژاپنی تسلط دارند، پیشنهاد کرده‌ام که با قبول نیمی از هزینه‌ی آموزش آن‌ها توسط آژانس‌ و پرداخت نیمی دیگر توسط خود راهنما، تورهای آموزشی و تجربی می‌توانند برگزار شوند تا این افراد، کارآزموده شوند و بتوان تورها را به آن‌ها سپرد، اما جامعه‌ی راهنمایان پاسخی به این پیشنهاد نداده است.

وی افزود: ما راهنمای تور که به زبان‌هایی به‌جز انگلیسی تسلط دارد و دوره‌های آموزشی را گذرانده است، کم نداریم. آن‌ها فقط تجربه ندارند و آژانس‌ها هم ترجیح می‌دهند به جای آن‌ها، از افراد باتجربه استفاده کنند تا کمتر با مشکل مواجه شوند. باید به آن‌ها حق داد؛ اما وقتی تعداد گردشگران در حال افزایش است، باید راهکاری را در نظر گرفت و نمی‌توان دست روی دست گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۸-۱۷ ۱۳:۲۷

يکي از معضل هاي مهم هتل هاي ايران پارکينگاشونه. اگه پارکينگاشون رو مکانيزه کنن تعداد طبقات بيشتري ميتونن بگيرن و زيبايي بيشتري هم به هتل ميدن. تازه همه فضاهاي مرده اونها هم به جاي پارک خودرو تبديل ميشه