جواد افشار ارزیابیاش از راهاندازی شبکههایی چون «آیفیلم»، «تماشا»، «نمایش» و «نسیم» را اینگونه توضیح داد: مردم ما در این دنیای سرعت و گرفتاریها و شلوغی زندگیشان، شاید فرصت نکنند اثر دلخواه سازندگانشان را ببینند. شاید آنها حق دارند در اوقاتی که خودشان نیاز دارند کارها را دنبال کنند؛ بنابراین این تعدد شبکهها و تکرار مکرر پخش سریالهای تلویزیونی این اجازه را به آنها میدهد تا بیشتر دست به انتخاب بزنند.
جواد افشار که کارگردانی سریال ماه رمضانی «مادرانه» را در پروندهی کاری خود دارد، در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در عین حال با بیان اینکه مجموعههای نمایشی و سریالهایی که از این شبکهها پخش میشوند خاطرهانگیز هستند، گفت: البته باید دید در رویکرد و اهداف این شبکهها چه تعریفی وجود دارد، اما با این حال شبکههای جدید این اجازه را به مخاطب میدهد که در زمانهای دلخواه خودش مجموعهی نمایشی که احیانا دوست دارد را دنبال کند؛ به عنوان مثال برخیها دوست دارند سریال «خاک سرخ» را ببینند، آن را سالها ندیدهاند و دوست دارند در ساعاتی که میخواهند اکنون ببینند، بنابراین همیشه باید به انتخاب و استفاده مخاطب از رسانه تلویزیون احترام بگذاریم.
این کارگردان با بیان اینکه شبکههای جدید با این رویکرد میتواند بخشی از نیازهای مخاطب را دنبال کند، افزود: فقط باید دعا کنیم این شبکهها به سمت تولید نروند، پخشکننده خوبی باشند و با برنامهریزی درست و دقیق و حسابشده به کار خود ادامه بدهند.
جواد افشار در پایان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا این شبکههای جدید میتوانند با شبکههای ماهوارهای در رقابت باشند؟ گفت: قطعا همینطور است. این تنوع شبکهها باعث میشود خلاءهای نمایشی مخاطب پر شود، تلویزیون و رسانه با تعریف این شبکهها برای انتخاب مخاطب احترام قائلند. نه تنها شبکههای نمایشی، شبکههایی از جمله فناوری اطلاعات و اخبار، مستند، ورزش همه و همه شبکههایی هستند که میتوانند به نیاز مخاطب کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات