• جمعه / ۱۲ مهر ۱۳۹۲ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92071207404
  • خبرنگار : 71424

زنگ خطر معاون پژوهشی مرکز درمان ناباروری ابن سینا:

"اندومتریوز" در حال گسترش است/ ناباروری و درد شدید قاعدگی در انتظار مبتلایان به اندومتریوز

"اندومتریوز" در حال گسترش است/ ناباروری و درد شدید قاعدگی در انتظار مبتلایان به اندومتریوز

معاون پژوهشی مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا، اندومتریوز را از جمله بیماری‌های سخت اما قابل درمان زنان دانست و عنوان کرد: یکی از عوارض ابتلا به این بیماری، ناباروری است.

معاون پژوهشی مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا، اندومتریوز را از جمله بیماری‌های سخت اما قابل درمان زنان دانست و عنوان کرد: یکی از عوارض ابتلا به این بیماری، ناباروری است.

دکتر محمدرضا صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب افزود: اندومتریوز کیفیت زندگی در زنان را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. زمانی که پوشش داخلی رحم یا اندومتر بنا به دلایل مختلف، به صورت نابجا رشد می‌کند و در مکان‌های غیرمتعارف چون داخل حفره شکمی حضور می‌یابد، اندومتریوز ایجاد می‌شود که چسبندگی‌های متعدد را به دنبال دارد.

معاون پژوهشی مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا با بیان اینکه یکی از نشانه‌های عمده بروز چسبندگی این است که زن همزمان با آغاز دوره عادت ماهیانه، دردهای شدیدی پیدا می‌کند که گاهی کارش را به بستری می‌کشاند، اظهار کرد: با توجه به تغییر در الگوی زندگی افراد، بروز اندومتریوز افزایش یافته است و افراد مبتلابه زیادی دارد.

صادقی با اشاره به نقش مهم تشخیص زودرس در این بیماری گفت: رسیدن بیماری به مرحله‌ای که صدمات جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد، بسیار ناراحت‌ کننده است، البته اندومتریوز بیماری کشنده‌ای نیست.

زنان برای معاینه و مراقبت از خود وقت نمی‌گذارند

اعضای خانواده یک مبتلا به سرطان پستان نیز نیازمند مراقبت ویژه هستند

وی یکی دیگر از بیماری‌های شایع زنان اشاره کرد و گفت: امروز با شیوع بالای سرطان پستان در زنان مواجه هستیم و یکی از علل عمده بروز این امر این است که بانوان برای مراقبت از خود وقت نمی‌گذارند در حالی که بایستی بررسی و معاینه از خود را انجام دهند تا در صورت بروز مشکل بتوان جلوی پیشرفت بیماری را گرفته و آن را در مراحل اولیه درمان کرد.

معاون پژوهشی مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا ادامه داد: بویژه زمانی که یکی از اعضای خانواده به سرطان پستان مبتلا می‌شود، باید مراقبت‌های ویژه برای سایر اعضای خانواده انجام شود. متاسفانه این نگرش در کشور ما چندان قوی نیست و این افراد معمولا در معرض خطر هستند. بنابراین ضرورت آموزش و آگاهی‌دهی به خانواده‌ها بیش از هر امر دیگری ضروری به نظر می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha