• چهارشنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92062717277

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران به وزارتخانه‌ها نامه نوشت

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران به وزارتخانه‌ها نامه نوشت

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران از وزرای «اطلاعات»، «کار، رفاه اجتماعی» و «فرهنگ و ارشاد اسلامی» برای فک پلمپ انجمن صنفی روزنامه‌نگاران درخواست کمک کرد.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران از وزرای «اطلاعات»، «کار، رفاه اجتماعی» و «فرهنگ و ارشاد اسلامی» برای فک پلمپ انجمن صنفی روزنامه‌نگاران درخواست کمک کرد.

بدرالسادات مفیدی - عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران - در گفت‌و‌گو با خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌که آقای حسن روحانی در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود از فعالیت انجمن‌های صنفی استقبال کرد، ادامه داد: انجمن صنفی روزنامه‌نگاران پس از این رویکرد آقای روحانی، تقاضاهای متعددی را برای ملاقات و گفت‌وگو با مسوولان فرستاد و با توجه به این‌که گره مشکل انجمن صنفی روزنامه‌نگاران به‌دست دو وزارتخانه‌ی اطلاعات و همچنین کار و رفاه و امور اجتماعی حل می‌شود به آقای علی ربیعی، وزیر کار درخواست کتبی فرستادیم و آقای شمس‌الواعظین، جانشین رییس هیأت مدیره‌ی انجمن نیز با واسطه‌، از آقای علوی، وزیر اطلاعات درخواست ملاقات کرد.

او اظهار کرد: نامه‌ای نیز به علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فرستادیم تا بتوانیم دغدغه‌ها، شرایط و مشکلات فعلی روزنامه‌نگاران را با او مطرح و مطالبات روزنامه‌نگاران را از او درخواست کنیم. دیدار ما با آقای جنتی صرفا دیداری است که در آن قصد داریم مشکلات روزنامه‌نگاران را بازگو کنیم و بازگشایی انجمن صنفی هیچ ارتباطی به وزارت ارشاد ندارد، چون موضوعیت حرفه‌یی ما با وزارت ارشاد مرتبط است، اما در بحث تشکل‌های صنفی، وزارت کار و امور اجتماعی مجوز لازم را صادر می‌کند.

این عضو انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تأکید کرد: این درخواست‌ها نزدیک به سه هفته است که فرستاده شده و تا کنون بی‌پاسخ مانده است. با توجه به این‌که آقای ربیعی از جمله موسسان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران است و خود او در ابتدای فعالیت انجمن به‌عنوان نماینده‌ی روزنامه‌ی «کار و کارگر» در انجمن صنفی حضور داشت، این توقع از او می‌رود که با انجمن صنفی روزنامه‌نگاران همکاری داشته باشد.

مفیدی ادامه داد: انجمن صنفی روزنامه‌نگاران به هیچ عنوان از نظر قانونی دارای مشکل نیست و تأکید می‌کنم که این انجمن هیچ‌گونه حکم حقوقی یا قضایی مبنی بر انحلال خود نگرفته و فقط در شرایط سال 88، درپی یک ابراز نگرانی از سوی وزارت اطلاعات مبنی بر برگزاری گردهمایی‌هایی توسط روزنامه‌نگاران، پلمپ شده است که البته آن گردهمایی‌ها نیز به هیچ عنوان جنبه‌ی سیاسی نداشتند و صرفا درباره‌ی مسائل صنفی بودند.

او با بیان این‌که مشکل امروز ما در گرو لطف و همکاری دو وزارتخانه‌ی اطلاعات و کار و امور اجتماعی است، گفت: با توجه به این‌که شرایط تغییر کرده و دغدغه‌ی وزارت اطلاعات نیز رفع شده است و همچنین اراده‌ی لازم از سوی شخص رییس‌جمهور برای فعالیت انجمن‌های صنفی وجود دارد، این انتظار می‌رود که چنین اراده‌ای به سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط نیز تعمیم داده شود. بنابراین امیدواریم همچنان که بازگشایی خانه‌ی سینما موجب خوشحالی بسیاری شد، دستور فک پلمپ انجمن صنفی روزنامه‌نگاران نیز صادر شود و این تغییر رویکرد در عمل دیده شود.

مفیدی با اشاره به این‌که چهار سال از بسته شدن خانه‌ی روزنامه‌نگاران می‌گذرد، تأکید کرد: روزنامه‌نگاران در انجمن صنفی، هویت حرفه‌یی خود را حفظ می‌کردند و از یکسری امکانات رفاهی برخوردار می‌شدند. ضمن این‌که انجمن صنفی تلاش می‌کرد برای ارتقای سطح دانش روزنامه‌نگاری، دوره‌هایی را برگزار کند. روزنامه‌نگاران با داشتن کارت عضویت این انجمن، از یک نوع هویت مشخص صنفی برخوردار بودند و در حقیقت، این انجمن چتر خود را بر سر آن‌ها انداخته بود و تلاش می‌کرد به مشکلات، دغدغه‌ها و مطالبات حقوقی آن‌ها رسیدگی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha