• شنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 92062314513
  • منبع : مطبوعات

بازدید اساتید پژوهشگاه علوم و معارف از تالارهای باغ موزه دفاع‌مقدس

بازدید اساتید پژوهشگاه علوم و معارف از تالارهای باغ موزه دفاع‌مقدس

80 تن از اساتید پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس از مجموعه تالارهای باغ موزه دفاع مقدس بازدید کردند.

80 تن از اساتید پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس از مجموعه تالارهای باغ موزه دفاع مقدس بازدید کردند.

به گزارش سرویس «فرهنگ حماسه» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اصغر فلاح‌زاده - مدیر تحقیق و پژوهش باغ‌موزه دفاع مقدس تهران - در جمع اساتید پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: باغ موزه دفاع مقدس از هفت تالار و یک قسمت انتهایی که یادمان دفاع مقدس است تشکیل شده و در میان تالارهای مختلف این باغ موزه فقط یک تالار با نام «تالار پروانه‌ها» جنبه موزه‌ای دارد که برای معرفی سرداران دوران دفاع مقدس درنظر گرفته شده است. اما بقیه تالارها جنبه رویدادی دارد و می‌توان تمام اتفاقات دوران دفاع مقدس را در آن به شکل زنده در همان حال و هوا دید.

وی ادامه داد: تالار اول، تالار آستانه یا همان سرآغاز است؛ بخش دائمی موزه و نمایش‌دهنده مجموعه وقایعی که در فاصله سال 57 تا آغاز جنگ، منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد. در این تالار تمامی وقایعی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی شد به نمایش درمی‌آید و روزهای آغازین جنگ تحمیلی به تصویر کشیده می‌شود.

وی درباره تالار دوم این باغ موزه توضیح داد: در تالار دوم، روزهایی که مردم از پیروزی انقلاب شادمان بودند و نظام اسلامی ایران در حال شکل‌گیری بود، حمله رژیم بعثی به ایران با حمایت همه‌جانبه آمریکا مردم را حیرت‌زده و شوکه کرد. همچنین «تالار دفاع»، سومین تالار است و نمایش‌دهنده ساختار دفاعی کشور از ارتش و بسیج گرفته تا نیروهای مردمی که در دفاع از خاک و تمامیت ارضی کشور تلاش کردند. این دفاع در کنار استفاده از ادوات جنگی به نمایش در می‌آید.

وی تاکید کرد: تالار آرامش، چهارمین تالار باغ‌موزه دفاع مقدس است؛ در این تالار می‌بینیم که روزهای جنگ و دفاع از ناموس و خاک میهن در عین سختی‌ها و دشواری‌هایی که برای ملت داشت با آرامشی برای دفاع از ارزش‌های انقلاب همراه شده بود.

به گفته فلاح‌زاده، مجموعه تالار شهادت به هفت مرحله تقسیم شده که شهادت را از نیت تا عروج به تصویر کشیده است. عظمت، ارزش، جایگاه و تقرب شهید و شهادت در این تالار نمود عینی دارد.

مدیر تحقیق و پژوهش باغ موزه دفاع مقدس درباره «تالار پیروزی» خاطرنشان کرد: تالار ششم، تالار پیروزی است که پیروزی‌های دلاورانه جوانان ایرانی در روزهای جنگ را به تصویر می‌کشد؛ از پیروزی در عملیات‌های مختلف گرفته تا آزادسازی خرمشهر و پیروزی‌های عرفانی و معنوی.

وی تصریح کرد: در یکی از تالارها رحلت امام خمینی(ره) و موضوع رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برای بازدیدکنندگان به نمایش درمی‌آید. علاوه‌بر این، هفتمین تالار، تالار سرانجام یا عاقبت المتجاوز است که در آن مسائل جنگ اعم از نامه‌های روسای جمهور ایران و عراق و مسائل اینچنین وجود دارد.

به گزارش ایسنا، پس از پایان سخنان فلاح‌زاده، اساتید پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به صورت گروهی از تالارهای باغ موزه دفاع مقدس بازدید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha