• پنجشنبه / ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 92053118244
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

رییسی: با رخت بربستن دروغ از جامعه بخش عمده پرونده‌های قضایی مختومه می‌شود

رییسی: با رخت بربستن دروغ از جامعه بخش عمده پرونده‌های قضایی مختومه می‌شود

معاون اول قوه قضاییه گفت: وحدت دانشگاه و حوزه علمیه از ضرورت‌های امروز جامعه است؛ چراکه نه تنها انسان را به نقطه کمال می‌رساند، بلکه ربانی کردن انسان از رموز آن است.

معاون اول قوه قضاییه گفت: وحدت دانشگاه و حوزه علمیه از ضرورت‌های امروز جامعه است؛ چراکه نه تنها انسان را به نقطه کمال می‌رساند، بلکه ربانی کردن انسان از رموز آن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) -منطقه چهارمحال و بختیاری- حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رییسی در بیستمین دوره «طرح تقویت مبانی اعتقادی» که به همت نماینده ولی فقیه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد، به تقسیم‌بندی علم به سه دسته پرداخت و اظهار کرد: علم به احکام یا بایدها و نبایدهای پروردگار، علم به عقاید یا باورهای الهی و علم به اخلاق یا علم به دانش خداوند را این سه دسته علم دانست.

وی فهم دین اسلام را معنای اصلی فقه دانست و تصریح کرد: فقیه کسی است که کارشناس برجسته دین باشد و آن‌چه در دین وجود دارد اعم از علم به احکام، عقاید و اخلاق را به طور صحیح در اختیار مردم قرار دهد.

وی علم فقه را به فقه اکبر، اصغر و اوسط(فقه وسط) تقسیم بندی و خاطرنشان کرد: علم به احکام را فقه اصغر، علم به باورها و عقید را فقه اکبر و علم به اخلاق فاضله و کریم را فقه اوسط گویند.

معاون اول قوه قضاییه با بیان این‌که «علمی که باورهای توحیدی انسان را ارتقا دهد، علم پروردگار است»، گفت: علم و دانشی که انسان را به توحید وصل نکند فقط یک فضل و کمال و جزو کمالات و خصوصیات انسان محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه، تاکید کرد: وحدت دانشگاه و حوزه علمیه از ضرورت‌های امروز جامعه است؛ چراکه نه تنها انسان را به نقطه کمال می‌رساند بلکه ربانی کردن انسان از رموز آن است.

وی بندگی را هدف هستی جهان عنوان و اظهار کرد: حقیقت علم در عبودیت و بندگی است؛ به طوری که هرکس حقیقت توحید را بیشتر بشناسد عالم‌تر است.

رییسی جهان‌بینی را به نگاه ایدولوژی، تاکتیکی و استراتژیکی تقسیم‌بندی و خاطرنشان کرد: آن‌چه که می‌تواند جامعه ایرانی را به یک جامعه تکامل‌یافته تبدیل کند نگاه عالمانه یا همان جهان‌بینی است.

وی با بیان این‌که «جرم در جامعه‌ای که نگاه به خداوند و هستی جهان توحیدی باشد انجام نمی‌گیرد» گفت: جرم به سبک زندگی دینی آسیب می‌زند، این در حالی است که با ترویج سبک زندگی دینی می‌توان از این معضل اجتماعی جلوگیری کرد.

وی عمده‌ترین پرونده‌های دادگستری را محصول دروغ دانست و تصریح کرد: اگر دروغ از هر جامعه‌ای رخت بربندد بخش عمده‌ای از پرونده‌های دادگستری نیز مختومه خواهند شد.

معاون اول قوه قضاییه بر نهادینه شدن این جمله که عالم محضر خداوند است، تاکید کرد و افزود: چنانچه این مهم در جامعه اشاعه و تعمیق شود نه تنها بسیاری از ناهنجاری‌ها در جامعه اسلامی انجام نمی‌گیرد، بلکه ایران اسلامی به الگویی جهانی تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha