• یکشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 92043018144
  • خبرنگار : 71078

/سبک زندگی و خانواده/

نقش صدا و سیما در کاهش فرهنگ مصرف‌زدگی خانواده‌ها

نقش صدا و سیما در کاهش فرهنگ مصرف‌زدگی خانواده‌ها

یک عضو مجمع زنان اصلاح‌طلب گفت: اگر صدا و سیما در ساخت برنامه‌های خود به کاهش فرهنگ مصرف گرایی و تجمل گرایی توجه کند،می‌تواند برفرهنگ جامعه ایرانی تاثیرزیادی بگذارد.

یک عضو مجمع زنان اصلاح‌طلب گفت: اگر صدا و سیما در ساخت برنامه‌های خود به کاهش فرهنگ مصرف گرایی و تجمل گرایی توجه کند،می‌تواند برفرهنگ جامعه ایرانی تاثیرزیادی بگذارد.

بدرالسادات میرموسوی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: اگر روش زندگی ائمه (ع) و رهبران دینی را ملاک قرار دهیم دچار اسراف گرایی و تجمل گرایی نمی‌شویم و از چشم و هم چشمی خودداری می‌کنیم، در این شرایط است که زندگی شکل درستی به خود می‌گیرد.

وی در ادامه گفت:‌ در گذشته زنان بسیاری از مواد مصرفی منزل را خودشان تهیه می‌کردند؛ اما در حال حاضر بسیاری از آنان حتی زنان خانه دار به مصرف مواد موجود در بازار روی آورده‌اند؛ البته منظور این نیست که زنان مانند گذشته در خانه نان بپزند؛ اما می‌توانند برخی از مواد مصرفی خود را در منزل تهیه کنند.

میرموسوی تاکید کرد: اگر زن شاغل باشد استفاده از مواد مصرفی از سوی او توجیه پذیر است این در حالیست که در حال حاضر بسیاری از زنان خانه دار به مصرف کالاهایی روی آورده‌اند که زنان شاغل از آن استفاده می‌کنند.

این عضو مجمع زنان اصلاح طلب با اشاره به نقش صدا و سیما در رواج مصرف زدگی و مقابله با آن اظهار کرد: در فیلم‌های تلویزیونی و حتی در برنامه‌های آشپزی سیما شاهد استفاده از آخرین مدل ظروف موجود در بازارهستیم.

وی در ادامه گفت: تجمل گرایی و چشم و هم چشمی نیز در جامعه بسیار افزایش پیدا کرده است به گونه‌ای که در هنگام ازدواج نیز شاهد این فرهنگ ظاهرگرایی هستیم به گونه‌ای که بسیاری از دختران و پسران برخورداری از زیبایی را ملاک انتخاب همسر قرار می‌دهند که این موضوع نیز از طریق صدا و سیما تبلیغ می‌شود.

میرموسوی در پاسخ به این پرسش که آموزش و پرورش چقدر در کاهش مصرف زدگی نقش دارد، اظهار کرد: آموزش و پرورش در این زمینه چندان تاثیرگذار نیست چون معلمان و دانش آموزان نمی‌توانند با مظاهر تجمل گرایی و مصرف زدگی در محیط مدرسه حضور پیدا کنند و حتی در برخی مدارس از دانش آموزان خواسته می شود که خوراکی‌های لوکس را با خود به همراه نیاورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha