• یکشنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۲ / ۱۷:۲۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92042314444
  • خبرنگار : 71219

وکیل خانه‌ی سینما در پی اظهارات ابتهاج:

اگر نام "خانه‌ی سینما" ابطال شده چرا با هیات مدیره‌ مکاتبه می‌کنند؟

اگر نام "خانه‌ی سینما" ابطال شده چرا با هیات مدیره‌ مکاتبه می‌کنند؟

وکیل و مشاور حقوقی خانه سینما در پی تایید انتخابات 19 تیر ماه جامعه‌ی اصناف سینمای ایران، توضیحاتی را ارایه کرد.

وکیل و مشاور حقوقی خانه سینما در پی تایید انتخابات 19 تیر ماه جامعه‌ی اصناف سینمای ایران، توضیحاتی را ارایه کرد.

جمال خندان کوچکی در پی اظهارات مشاور حقوقی سازمان سینمایی وزارت ارشاد مبنی بر ابطال نام خانه سینما در سال 1375 و تایید فعالیت گروه موسوم به خانه اصناف سینمایی تحت عنوان «خانه سینما» در گفت‌و‌گویی با خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بیان کرد: اگر سازمان سینمایی وزارت ارشاد اعتقاد دارد که نام «خانه سینما» در سال 1375 ابطال شده است، پس چرا رئیس سازمان سینمایی هفته‌ی پیش به موجب نامه رسمی مورخ 15 تیر ماه 92، با هیات مدیره خانه سینما مکاتبه کرده است؟!

او گفت:اگر اینگونه است که مشاور حقوقی سازمان سینمایی می‌گوید، پس چگونه در تصویب‌نامه شماره 71953 مورخ 22/1/79 هیات دولت که در روزنامه رسمی کشور منتشر شده، نام خانه سینما و مسئولیت‌های آن درج شده است؟!

خندان اضافه کرد: خانه سینما بر اساس مندرجات روزنامه رسمی کشور که محل انتشار قوانین و مقررات لازم الاجرای کشور است، تاسیس و اداره شده و می‌شود و آخرین روزنامه رسمی در خصوص خانه سینما نیز مربوط به تاریخ 28/12/89 است که به موجب آن هیات مدیره و مدیر عامل کنونی خانه سینما مسئولیت اداره این موسسه غیر دولتی را برعهده دارند.

مشاور حقوقی خانه سینما در ادامه گفت: البته اگر مسئولین سازمان سینمایی وزارت ارشاد ادعا یا اعتراضی درباره‌ی مندرجات روزنامه رسمی برای خانه سینما دارند، مطابق قانون می‌توانند به دادگاه صالح مراجعه نمایند و اگر به طور شخصی مندرجات روزنامه رسمی کشور درخصوص خانه سینما را قبول ندارند، آن وقت خانه سینما هم می‌تواند بگوید که مندرجات روزنامه رسمی کشور مبنی بر مسئولیت وزیر ارشاد را قبول ندارد و در این صورت دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

خندان اظهار کرد: دوستان سازمان سینمایی به ویژه مشاور حقوقی این سازمان به خوبی می‌دانند که شناسنامه‌ی هر موسسه‌ای نزد ادارات و نهادهای دولتی و دستگاه قضایی صرفا مندجات روزنامه رسمی کشور درباره‌ی آن موسسه است و این موضوع امر پوشیده‌ای برای حقوقدانان نیست.

او درباره‌ی فعالیت اعضای گروه خانه اصناف سینما هم گفت: گروه موسوم به خانه اصناف هم اگر برای خود مقبولیتی نزد اهالی سینما پیش‌بینی می‌کند، می‌تواند با توجه به تعامل خوبی که با مسئولین کنونی سازمان سینمایی برقرار کرده است، تحت نام دیگری به فعالیت بپردازد و دلیلی ندارد به نام «خانه ‌سینما» که به قول پیشین مسئولان سینمایی، بار منفی هم دارد، متشبث شوند.

وی خاطرنشان کرد: دوسنتان مطمئن باشند میزان مقبولیت ایشان در میان اهالی سینما می‌تواند موجب بزرگی نام موسسه‌ی این گروه نیز باشد.

مشاور حقوقی سازمان سینمایی در پایان تاکید کرد: در هر صورت، خانه سینما به موجب قانون و با توجه به تعاملات اخیر صورت گرفته با ریاست محترم جمهوری در تاریخ ششم مردادماه و در حضور تمامی بزرگان سینما و مقامات عالی دعوت شده، نسبت به برگزاری مجمع عمومی متشکل از نمایندگان تمامی صنوف 29 گانه‌ی سینمایی و از سرگیری فعالیت‌های معمول خود اقدام می‌نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha