خانه موزه شهید بهشتی با حضور خانواده شهید دکتر بهشتی، شهردار تهران و رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این مراسم شخصیتهای دیگری چون مهدی چمران - رییس شورای شهر تهران، غلامحسین کرباسچی - شهردار سابق تهران و محمود دعایی - مدیر مسئول روزنامه اطلاعات حضور داشتند.
در بخش اول مراسم مونسان - مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری با ارائه گزارشی نحوه انتخاب پروژه و عملیات اجرایی آن را توضیح داد و گفت: پروژه در دو بخش عمرانی، ساختمانی و مفهومی، موضوعی تعریف شد و در بخش عمرانی با توجه به قدمت زیاد ساختمان برای تغییر در فضای ساختمان ابتدا مقاوم سازی بنا انجام و در کنار مقاومسازی لرزهای بحثهای مطالعاتی هم پیش میرفت و از لحاظ مفهومی نیز به جمعآوری اسناد و مدارک پرداختیم.
وی افزود: ساختمان در دو و نیم طبقه پیشبینی شده و سعی کردهایم در تمام قسمتهای آن منابع غنی را در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم و با استفاده از فناوری و تجهیزات این خانه به گونهای باشد که روز به روز به غنای آن افزوده شود.
مونسان همچنین به کتابخانه این موزه اشاره کرد و گفت: دو هزار جلد کتاب در این مجموعه در حال حاضر قابل دسترس است.
به گزارش ایسنا، همچنین علیرضا بهشتی - فرزند آیتالله سید محمد حسین بهشتی که امروز خانه موزه شهید بهشتی توسط وی به بهرهبرداری رسید، ضمن سپاسگذاری از شهردار تهران، شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری و هنرمندانی که در این پروژه همکاری کردهاند، گفت: نگاه شهید بهشتی به زندگی و روحی که در این خانه حاکم بوده است در جای جای این بنای بازسازی شده متجلی است. البته نواقص و کاستیهایی وجود دارد که در طول زمان و ظرف ماههای آینده با عنایت الهی و زحمت هنرمندان تکمیل خواهد شد.
وی افزود: افرادی وجود دارند که نام شهید بهشتی را زیاد شنیدند اما از رسم و شیوه زندگی و تفکرات او خیلی باخبر نیستند. این موزه زمانی کارنامه درخشانه خواهد داشت که بگوید شهید بهشتی متولد آبانماه 1307 چه مراحلی در زندگی طی کرد که به شهید مظلوم آیت الله دکتر سید محمد حسین بهشتی تبدیل شد.
علیرضا بهشتی ادامه داد: آیتالله سیدمحمد بهشتی فردی بود که میان زندگی خصوصی و اجتماعی خود همیشه مرزبندیهای مشخصی داشت. امیدوارم اینجا مرکز آشنایی نسل جوان با اندیشههای شهید بهشتی باشد.
در بخش پایانی این مراسم آیتالله ناطق نوری ضمن بیان چند خاطره از آیتالله سید محمد بهشتی گفت: من به علت یا عللی مدتی است کمتر صحبت میکنم و جزو ساکتین شناخته شدهام و این را از مرحوم بهشتی آموختهام. البته بنده علاوه بر سکوت درسهای بسیاری از شهید مظلوم آیتالله بهشتی آموختهام.
وی افزود: ابعاد زندگی ایشان آنگونه که باید برای جامعهی ما روشن نیست و انشاءالله این مرکز فرهنگی به خصوص مرکز تحقیقاتی در طبقه بالا ابعاد زندگی شهید بهشتی را روشنتر کند. چرا که تاریخ هم به همین معنی است، اهمیت تاریخ این است که پل ارتباطی بین نسلهای بعد و نسلهای گذشته باشد.
وی ابراز امیدواری کرد که خداوند توفیق دنبالهروی از راه شهید بهشتی در دفاع از نظام و انقلاب را به همه اعطا نماید.
انتهای پیام
نظرات