رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: آقای روحانی از یک مشی اعتدالی، قانونگرایی و تخصصگرایی برخوردار بوده و به اصول انقلاب پایبند هستند که البته این کف مطالبات همه اقشار جامعه از تمام جناحها است.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در نشستی با فعالان فضای مجازی، اظهار کرد: در عرصه ارتباطات و فضاهای جدید و جذاب، تاثیرگذاری زیادی بر روی نسل جوان به وجود آمده است. همچنین دنیای جدید در حال حاضر با چنین مفاهیمی زندگی میکند.
رییس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: مردم حضور گسترده و بدون حاشیهای در انتخابات داشتند و البته حاشیه و حوادث میتوانست برای ما دردسر آفرین باشد و ما را از فضای تحرک و نشاط سیاسی مردم دور کند. البته دشمنان در این عرصه تدارکات زیادی برای ایجاد دردسر برای ما کرده بودند که خوشبختانه با عنایت خداوند ما از مشارکت خوب مردم در انتخابات بهره بردیم.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: نرخ مشارکت ملی بین 50 تا 65 درصد است، اما در ایران این نرخ به حدود 72 درصد رسیده است و این نرم بسیار خوبی بود.
رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه انتخاب یک کاندیدا در دور اول و پیروز شدن آن پیام بسیار مثبتی است، افزود: فضای انتخابات معمولا فضای پرتنشی برای کشمکشهای عادی و رقابتی است و اگر دستهای طمعکار و فتنهانگیز بخواهند در عرصه انتخابات به میان آیند برای ما قطعا دردسرآفرین خواهد بود؛ اما خدا را شکر زمان و مجال برای چنین حرکاتی به وقوع نپیوست و این از برکات شکلگیری فضای انتخاباتی بود.
وی تصریح کرد: آقای روحانی جزو افراد باسابقه و کارکشته در مقاطع مختلف نظام است و ایشان در زمانهای مختلف در کشور حضور داشتند و به اصول کشور آشنا هستند و از یک مشی اعتدالی، قانونگرایی و تخصصگرایی برخوردارند و به اصول انقلاب پایبند هستند که البته این کف مطالبات همه اقشار جامعه از تمام جناحها است.
پورمحمدی در ادامه گفت: این مقدار از صحبتهایی که آقای روحانی بیان کردند، کف مطالبات همه مردم است که البته هرکدام از ما طیف سیاسی متفاوتی داریم اما این کف بین تمام ما مشترک است و ایشان با همین مبنای گرایش جمعی وعده داد و در انتخابات پیروز شد. همچنین ایشان نشان دادهاند که این سلیقه در حال حاضر خواهان بیشتری در کشور دارد.
وی تصریح کرد: در انتخابات یک نکته مثبتی اتفاق افتاد و حس میکنیم یک اعتمادافزایی در جامعه به وجود آمده است و حس مثبت در جامعه تولید شده است.
پورمحمدی با بیان اینکه وظیفه داریم به رییس جمهور منتخب کمک کنیم، گفت: البته همه دستگاههای حکومتی باید به رییس جمهور کمک کنند. آقای روحانی با مواضع اعتدالی که داشتند تاکنون به دشمنان بهانهای ندادند و آنچه برای ما رقم خورده است، مثبت ارزیابی میشود. در کل امر مطلوبی اتفاق افتاده است و خوشبختانه ما در این عرصه پیروز بودیم؛ بنابراین کشور چند گام رو به جلو گذاشته و افقهای روشنی پیش روی خود دارد که باید توجه کنیم این دستاورد عقبگرد نداشته باشد تا ما بتوانیم بیشتر به افقها نزدیک شویم.
رییس سازمان بازرسی کل کشور در مورد صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014، گفت: امیدواریم فوتبالیستهای کشور ما در جام جهانی خوب بازی کنند و این پیروزی مورد نیاز ما بود و همچنین بسیار دلچسب بود که البته من شب گذشته به برکت همین پیروزی در خیابانها در ترافیک بودم که مغازهداری بر روی یک کاغذ سفید و با خط خود نوشته بود با قدوم روحانی رفتیم به جام جهانی.
رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه فضای مجازی فضای جالبی برای همه است، گفت: فضای مجازی در دنیا امروز یک حوزه بسیار گسترده، ارزان و پرتنوع است که باید از این مزایا بهرهمندی لازم و کافی را داشته باشیم. این فضا، فضایی ماجراجویانه و نوع کار برای همه جذاب است.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه سازمان بازرسی کل کشور نظارت بر اجرای صحیح قانون است و ما مسوول سالمسازی جامعه هستیم. همچنین فضای رسانه (چه فضای مجازی و چه غیرمجازی) میتواند در سالمسازی جامعه بسیار تاثیرگذار باشد. حتما باید از این فضا به خوبی استفاده شود، لذا باید قدرت فضای مجازی درک شود و همه متوجه شوند که فضای مجازی چه قدرت بالایی دارد.
رییس سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: در فضای مجازی به همان میزان که ظرفیت وجود دارد، تهدید هم وجود دارد و ما در این فضا با حملات و فشارهایی مواجه هستیم و باید خود را در این فضا مسلح کنیم و بدانیم چگونه هوشمندانه برخورد کنیم تا از خطر مصون بمانیم. کشور ما از این جهت (فضای مجازی) قابلیتهای بزرگی دارد.
پورمحمدی گفت: برای مثال وقتی بحث کارت سوخت آغاز شد، با اشکالات جدی روبهرو شدیم و آن را به جوانانی سپردیم که توانستند در مدت کوتاهی به سامان برسانند. بارها گفته شده که کنترل سوخت مهمترین دستاورد هدفمندی یارانهها بوده است در حالی که هدفمندی ربطی به کنترل سوخت ندارد. کنترل سوخت منوط به کارت سوخت است که در سال 86 اجرا شد.
وی گفت: اگر من در وزارت کشور بودم، قطعا انتخابات سال 88 را الکترونیکی برگزار میکردیم، بدین معنی که شمارش کاملا الکترونیکی بود و اصلا نمیگذاشتیم دستی شمارشی صورت گیرد و فقط برای تایید به صورت رندوم این اجازه را میدادیم و دیگر کسی نمیتوانست ادعای تقلب کند و مملکت را سرکار بگذارد و دعوا و حرف و حدیث درست کند. مگر در این سیستم تقلب در میآید. آنقدر چشم در این کار گذاشتهایم که کسی نمیتواند تقلب کند.
انتهای پیام
نظرات