• جمعه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: علم ورزش
  • کد خبر: 92031005806
  • خبرنگار : 71277

چگونه استقامت بدن را بالا ببریم؟

چگونه استقامت بدن را بالا ببریم؟

ورزشکاران تازه‌کار معمولا با مشکل استقامت روبرو هستند و نمی توانند فعالیت ورزشی خود را برای زمان طولانی ادامه دهند، مساله‌ای که شاید دلسردی را به دنبال داشته باشد، اما راه جادویی برای این کار وجود ندارد و بهترین راهکار ممارست در تمرین است.

ورزشکاران تازه‌کار معمولا با مشکل استقامت روبرو هستند و نمی توانند فعالیت ورزشی خود را برای زمان طولانی ادامه دهند، مساله‌ای که شاید دلسردی را به دنبال داشته باشد، اما راه جادویی برای این کار وجود ندارد و بهترین راهکار ممارست در تمرین است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هرچند برخی رشته‌های ورزشی در رده‌ی ورزش‌های استقامتی قرار نمی‌گیرند، اما استقامت یکی از مهم‌ترین فاکتورهای موفقیت در ورزش است، اما برخی به اشتباه آن را با آمادگی جسمانی مقایسه می‌کنند. هرچند این دو شباهت‌هایی با هم دارند، اما آمادگی جسمانی تفاوت‌هایی با استقامت دارد. پایگاه اینترنتی wikiHow راه‌هایی برای بالا‌بردن تدریجی استقامت بدن معرفی کرده است:

بدن انسان می‌تواند به شیوه‌ی زندگی غیرفعالانه و ساکن عادت کند. انرژی کم بر کارایی ذهنی و فیزیکی تاثیر می‌گذارد. بالا‌بردن استقامت برای بالابردن قدرت مفید است.

از‌ راه‌های زیر می‌توان برای بالا‌بردن استقامت استفاده کرد:

1_ برای خود هدف‌گذاری کنید. برای خود مشخص کنید که هدفتان چیست، بالا‌بردن انرژی، زیاد کردن حجم ماهیچه‌ها یا بالا‌بردن قدرت و استقامت.

2_ برای خود یک برنامه‌ی ورزشی منطقی و قابل انجام تنظیم کنید. برای بالا‌بردن استقامت خود باید کم‌کم شروع کنید و به تدریج تلاش کنید تا به سطحی که می‌خواهید برسید.

3_ ورزش خود را با پیاده‌روی آغاز کنید. پیاده‌روی توانایی قلبی و تنفسی شما را بالا می‌برد، در نتیجه میزان انرژی افزایش می‌یابد، عضلات خود را قوی‌ کنید و شب خوب بخوابید.

4_ کم‌کم پیاده‌روی خود را به دویدن تبدیل کنید. خیلی از افراد نمی‌دوند در حالی که دویدن بیشتر بر روی زانوها و مفاصل کار می‌کند. می‌توانید از راه رفتن سریع نیز استفاده کنید.

5_ سعی کنید دوچرخه‌سواری کنید. خوب است که از ورزش‌هایی که برایتان لذت‌بخش هستند، استفاده کنید. اگر ورزشی را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید، بیشتر در آن موفق خواهید بود.

6_ شنا ورزش مناسبی است. شنا ورزشی است که تاثیرات منفی کمتری دارد و تمرین هوازی محسوب می‌شود.

7_ سعی کنید مرزهای خودر ا رد کنید. هنگامی که فعالیتی را شروع می‌کنید متوجه می‌شوید که کم‌کم آسان می‌شود و حس بهتری خواهید داشت. این کار برای بالا‌بردن استقامت شما مفید است.

8_ مسافت‌های طولانی را با ریتم مداوم پیاده بروید یا هر هفته یک کیلومتر بیشتر از هفته‌ی قبل دوچرخه‌سواری کنید. در شنا چند دور بیشتر طول استخر را شنا کنید.

9_ دویدن تنها پاها را به کار نمی‌گیرد، بلکه بر روی قلب شما نیز کار می‌کند. دوی ساعت 100 متر انجام دهید، 100 متر بعد را سریع راه بروید و دوباره این کار را در طول دویدن تکرار کنید. اگر مسافت را نمی‌دانید، 80 قدم بروید و 110 قدم سریع راه بروید.

10_ شیب حرکت را تغییر دهید. اگر می‌توانید سعی کنید بر روی یک سر بالایی بدوید، این کار سخت‌تر است. ابتدا 20 دقیقه راه بروید، سپس اگر می‌توانید 10 دقیقه بدوید. دویدن بر روی سر بالایی سخت‌تر است و نیاز به قدرت بیشتری دارد. اگر نمی‌توانید، این کار را متوقف کنید زیرا خود را مجروح خواهید کرد.

توصیه‌ها:

_ اهداف و برنامه‌های خود را بنویسید.

_ برنامه‌ی خود را با یک دوست در میان بگذارید و اهداف خود را با او شریک شوید. اگر با هم کار کنید انگیزه‌ی بیشتری خواهید داشت و بیشتر تشویق خواهید شد.

_ به فرودشگاه‌های ورزشی سر بزنید. مطمئن شوید که تجهیزات کافی و مناسب ورزشی دارید.

_ قبل از شروع ورزش باید در سلامت کامل باشید.

_ بعضی از ورزش‌ها در ابتدا سخت هستند اما کم‌کم آسان می‌شوند، باید این مرحله را رد کنید.

_ به تدریج پیشرفت کنید. شما باید تلاش کنید اما نباید خود را مجروح کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha