رییس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال ، گفت: شکایت ایران علیه امارات به فیفا برسد، فدراسیون جهانی طبق اساسنامه اش امارات را مجازات میکند.
هوشنگ نصیرزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اقدام ضد ایرانی فدراسیون فوتبال امارات در نامگذاری لیگ فوتبال این کشور به عنوان جعلی "خلیج ع ر ب ی" ، اظهار کرد: طبق ماده "سه" اساسنامه فیفا، هر گونه تبعیض نژادی، قومی، جنسیتی، زبانی و مسائل سیاسی به شدت ممنوع است و این رفتارها قابل مجازات، تعلیق و اخراج است. حرکت فدراسیون فوتبال امارات مصداق تبعیض نژادی و حرکتی سیاسی است، چون از نامی استفاده میکند که وجود خارجی نداشته و ندارد.
* اگر شکایت ایران به فیفا برسد...
وی ادامه داد: همان طور که در بخشنامه سازمان ملل هم عنوان شده است، "خلیج فارس" نامی است که همه جا باید مورد استفاده قرار گیرد بنابراین اگر فدراسیون فوتبال ایران از اماراتیها شکایت کند و این شکایت به دست فیفا برسد، فدراسیون جهانی قطعا عکس العمل نشان میدهد و با امارات برخورد میکند.
* تغییرات وسیع در قراردادها
رییس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در ادامه به تشریح تغییرات وسیع در قراردادهای بازیکنان پرداخت: قراردادها پیش از این کاملا به سود بازیکنان بسته میشد و اگر بازیکنی رفتار بد یا ناهنجار هم داشت، اساسی برای اخراجش به حساب نمیآمد، ولی اکنون ماجرا فرق کرده و در صورت بروز چین رفتاری بلافاصله امکان فسخ قرارداد وجود دارد.
* بیمه بازیکنان جلوی تمارض آنها را میگیرد
نصیرزاده همچنین از اجباری شدن بیمه بازیکنان خبر داد و اظهار کرد: از این پس بازیکنان باید خود را بیمه کنند، چون در صورت مصدومیت، باشگاه هیچ هزینه ای را تقبل نمیکند و بازیکن با بیمه طرف است. به این ترتیب دیگر هیچ بازیکنی دست به تمارض نمی زند.
* کارگزاران باید قرارداد را امضا کنند
وی ادامه داد: پیش از این کارگزاران کاری به باشگاهها نداشتند، ولی حالا دیگر ناچار هستند که پای قرارداد بازیکنان را امضا کنند.
* بازیکن سالاری از بین رفته است
رییس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در توضیح پارهای دیگر از تغییرات قراردادها، گفت: بسیاری از مسائل مربوط به قراردادها بر اساس استاندارد فیفا به روز شدهاند. از جمله این که اگر بازیکن علیه تشکیلات باشگاهیاش مصاحبه کند، درگیری فیزیکی داشته باشد یا بیش از سه ماه مصدوم باشد، باشگاه میتواند قراردادش را فسخ کند، به این ترتیب دیگر بازیکن سالاری از بین میرود.
* دست واسطهها کوتاه شده است
نصیرزاده در ادامه با بیان این که دخالت واسطهها در قراردادها باعث اتلاف وقت میشد، اظهار کرد: اکنون دیگر قراردادها در هیاتهای استانی ثبت نمیشوند تا مسائل سریعتر انجام شوند. بازیکن به محض این که قراردادش را – که در سربرگ باشگاه تنظیم شده است – امضا میکند می تواند بگوید که قرارداد بسته و دیگر نیازی نیست که آن را در هیات فوتبال استان ثبت کند.
* دیگر چیزی به نام " قرارداد داخلی " وجود ندارد
وی ادامه داد: دیگر در قراردادها چیزی به نام فرم "الف" و فرم فدراسیون و مانند آن نداریم و در اصل "قرارداد داخلی " دیگر معنایی ندارد.
* بازیکن هم میتواند قراردادش را فسخ کند!
نصیرزاده همچنین گفت: اگر بازیکن در هر نیم فصل 30 درصد قراردادش را نگرفته باشد یا در کمتر از 10 درصد مسابقات یک فصل بازی کند، میتواند قراردادش را یک طرفه فسخ کند.
انتهای پیام
نظرات