• شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92020704198

فاطمی‌عقدا در گفت‌وگو با ایسنا:

استفاده از نیروی انسانی ناکارآمد مهمترین مشکل ساخت‌وساز

استفاده از نیروی انسانی ناکارآمد مهمترین مشکل ساخت‌وساز

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی مهمترین مشکل ساخت و ساز در کشور را استفاده از نیروی انسانی ناکارآمد عنوان و اظهارکرد: بیش از 80 درصد ساخت و سازها با مصالح ساختمانی مناسب انجام می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی مهمترین مشکل ساخت و ساز در کشور را استفاده از نیروی انسانی ناکارآمد عنوان و اظهارکرد: بیش از 80 درصد ساخت و سازها با مصالح ساختمانی مناسب انجام می‌شود.

محمود فاطمی‌عقدا در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با تاکید بر سالم بودن مواد و مصالح ساختمانی کاربردی در کشور گفت: طی چند سال اخیر کیفیت مصالح ساختمانی پیشرفت داشته و تنها نیاز است نیروی انسانی کارآمد بتواند کار ساخت و ساز را به خوبی پیش ببرد.

به گفته وی در هیچ کشوری اجازه ساخت و ساز به افراد ناکارآمد داده نمی‌شود و تنها مجریان ذی‌صلاح می‌توانند در این کار مشغول شوند اما در کشور ما در برخی ساخت و سازها با متراژهای مختلف اینچنین نیست.

فاطمی‌عقدا افزود: یکی از مشکلات ساخت‌وسازهای غیر مناسب،‌ نحوه ساخت و نظارت بر ساختمان‌های با متراژ بالای 5000 متر بود که این موضوع با بازنگری‌های صورت گرفته برای ساختمان‌های تا 3000 متر اصلاح شد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: اگر نظارت بر ساخت‌وسازها با هر متراژی توسط مهندسان و مجریان دارای صلاحیت صورت گیرد، ساخت‌وسازها ایمن و مناسب می‌شوند همچون مصالح ساختمانی که با کیفیت و استاندار شدند.

وی معتقد است: هیچ کشوری از وجود تکنولوژی در امر ساخت‌وساز جلوگیری نمی‌کند و ایران هم از جمله کشورهایی است که در جهت ورورد تکنولوژی به صنعت ساختمان استقبال کرده است اما باید در کنار آن نیروی انسانی کارآمد را فعال کند.

فاطمی‌عقدا درباره نظارت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بر فعالیت نیروی انسانی در ساخت‌وسازها گفت: این مرکز در زمینه نظارت بر فعالیت مهندسان و ناظران دخالتی ندارد بلکه نظام فنی و حرفه‌ای کشور باید در جهت داشتن گواهی مهارت فنی و ساختمانی نظارت کند.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد: به طور قطع اگر نیروی کار اصلاح شود، بخش عمده‌ای از ساخت‌وسازهای کشور نیز اصلاح می‌شوند.

وی با بیان اینکه اکنون بیش از 80 درصد از مصالح ساختمانی استاندارد هستند، تصریح کرد: از سال 84 تاکنون شاهد پیشرفت 50 درصدی درتولید مصالح ساختمانی بوده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha