بهروز مفید که این روزها تهیهکنندگی سریال «اتاقی روی تپه» را برای شبکه دو سیما عهدهدار است، دربارهی اینکه آیا استفاده از اسپانسرها در پروژههای تلویزیونی به حل مشکلات مالی تلویزیون میانجامد؟ پیشنهادش را اینگونه ارائه داد: امیدوارم به روزی نرسیم که کارهایمان با اسپانسر پیش برود، اما اگر هم قرار است اسپانسرها حضور داشته باشند، حتما باید با حفظ فضای فرهنگی همراه باشد.
این تهیهکننده در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: نگرانیام از حضور اسپانسرها در تلویزیون این است که مبادا شئونات سازمان رعایت نشود؛ چرا که ما به هر حال باید یکسری مقررات را رعایت کنیم اما اگر جذب اسپانسرها با در نظر گرفتن حفظ فضای فرهنگی همراه باشد و زیادهروی صورت نگیرد، میتواند کمککننده و خوشایند باشد.
وی تاکید کرد: آنتن تلویزیون دست ما امانت است و ما نباید لحظات آن را هدر دهیم و در عین حال باید حرمت مخاطب را حفظ کنیم. فکر میکنم شأن سازمان صدا و سیما و تلویزیون بالاتر از آن است که با اسپانسر کارهایش را پیش ببرد.
مفید در ادامه با اشاره به کمبود بودجهی حال حاضر صداوسیما اینگونه مطرح کرد: همه عواملی که برای تلویزیون مشغول کار هستند، تحت فشارند، به نظرم ما به آنها ظلم میکنیم و سازمان صدا و سیما باید یک فکر اساسی برای این مشکل داشته باشد. با اوضاعی که در حال حاضر بر تلویزیون و صدا و سیما حاکم است، باید میزان تولیداتش را کم کند و این درست نیست که به هر نحوی شده میزان تولیداتش را همواره حفظ کند.
او گفت: با توجه به کمبود بودجه در سازمان صداوسیما، هیچ تفاوتی روی آنتن دیده نمیشود که به نظرم صداوسیما باید این مسایل را کنترل کند؛ به عنوان مثال به جای چهار سریال میتواند دو سریال تولید کند که عوامل و بازیگران هم دچار بحران مالی نشوند. در حال حاضر با توجه به فرا رسیدن نوروز، تقریبا تمامی شبکهها برنامه دارند؛ در حالی که نیاز نیست ما تحت فشار باشیم و تلویزیون میتوانست برنامههایش را کمتر کند.
مفید اضافه کرد: سازمان صداوسیما با کنترل برنامههای نمایشی که بیشترین بودجه را به خود اختصاص میدهند، میتواند با تعداد محدودی پاسخگوی همه عوامل باشد.
انتهای پیام
نظرات