• جمعه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۲ / ۰۷:۵۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 92013011742

کلباسی در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد:

آموزه‌هایی از زندگی حضرت زهرا(س) در تربیت فزرند، حجاب و...

آموزه‌هایی از زندگی حضرت زهرا(س) در تربیت فزرند، حجاب و...

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: امروز به تربیت فاطمی و اهتمام به امر خانواده و آرامش در محیط خانواده و اصالت آن در موضوع تربیت بسیار نیازمندیم.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: امروز به تربیت فاطمی و اهتمام به امر خانواده و آرامش در محیط خانواده و اصالت آن در موضوع تربیت بسیار نیازمندیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی کلباسی در گفت‌وگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به آموزه‌هایی از زندگانی حضرت زهرا (س) به ویژه در بعد تربیت فرزند، اهتمام به جایگاه خانواده، حجاب و عفاف و تربیت نسل منتظر، تصریح کرد: زندگانی آن حضرت درس‌های زیادی برای همه ما در ابعاد خانواده، فردی، تربیت فرزند، همسرداری و به ویژه مساله حجاب و عفاف دارد، اما ما امروز برای تربیت نسل‌ منتظر و جامعه منتظر بسیار نیازمند آموزه‌های آن حضرت هستیم.

وی با طرح این سوال که چگونه می‌توانیم یک نسل منتظر تربیت کنیم؟ گفت: وجود مقدس فاطمه زهرا (س) علاوه بر حضوری که در صحنه‌های مختلف مبارزات در صدر اسلام، هجرت، قبل از آن و همچنین پس از آن در مدینه داشتند، اما آنچه زندگی ایشان را بارز کرده اهتمام به امر خانواده و تربیت فرزند است.

مدیر مرکز تخصصی مهدویت با بیان این‌که «متاسفانه امروز خانواده تحت تاثیر افکار فمینیستی و تبلیغات گسترده‌ای که در سطح جهان وجود دارد، قرار گرفته است» گفت: گویا امروز بحث خانواده و اهمیت تربیت فرزند به یک مساله درجه چندم تبدیل شده است که نوعا مادران، کودکان خود را به موسسات و آموزشگاه‌ها واگذار می‌کنند در حالی که در تربیت آنها هیچ چیز نمی‌تواند جایگزین خانواده و مادر شود و اگر محیط خانواده آن شرایط لازم را نداشته باشد موارد دیگر هم هدر خواهد رفت.

کلباسی ادامه داد: وجود مقدس حضرت زهرا (س) اهتمام جدی به موضوع خانواده داشتند و عمده همت خود را در تربیت فرزند و پاسداشت از حریم خانواده معطوف کرده‌اند یعنی اگر خانواده محیط امن از نظر روانی و تربیتی برای کودکان باشد در این صورت تربیت معنا پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اینکه وجود مقدس حضرت زهرا (س) از کمترین ایجاد تنش در خانواده جلوگیری می‌کند خود یک الگو برای ماست به طوری که آن حضرت گاهی چند روز غذایی در خانه نداشتند اما شکایتی ابراز نمی‌کردند و همسر خود را تحت فشار قرار نمی‌دادند و وقتی حضرت علی (ع) سوال می‌کردند که چرا این مساله را ابراز نکردید می‌فرمودند از پدرم شنیدم که مبادا از شوهرت چیزی بخواهی که در توان او نباشد و شرمنده شود.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر این‌که «ما امروز به تربیت فاطمی و اهتمام به امر خانواده و آرامش در محیط خانواده و اصالت آن در موضوع تربیت بسیار نیازمندیم» گفت: باید این موضوع به خوبی شناسایی، معرفی و اهمیت آن بازگو شود زیرا اگر بخواهیم نسلی منتظر، دیندار و متعهد بسازیم باید اساس آن در خانواده ریخته شود و شرایط خانواده باید مناسب باشد و در این شرایط مناسب مادر نقش عمده دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha