• دوشنبه / ۱۹ فروردین ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92011904836
  • خبرنگار : 71404

تهیه‌کننده خبر داد:

«خروس» آقاخانی به تدوین رسید

«خروس» آقاخانی به تدوین رسید

تصویربرداری سریال طنز «خروس» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی علیرضا ابراهیمی به پایان رسیده است.

تصویربرداری سریال طنز «خروس» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی علیرضا ابراهیمی به پایان رسیده است.

تهیه‌کننده سریال «خروس» در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اعلام کرد: آخرین تصاویر مربوط به این مجموعه که قرار است ماه مبارک رمضان امسال از شبکه دو پخش شود، 10 فروردین 92 به پایان رسید و در حال حاضر مشغول تدوین آن هستیم.

علیرضا ابراهیمی خاطرنشان کرد: تاکنون تدوین پنج الی شش قسمت از سریال «خروس» را به پایان رساندیم و به دلیل اینکه کار در گزینه‌های پخش ماه رمضان قرار گرفت و پخشش به تعویق افتاد، برای ادامه‌ی تدوین وسواس بیشتری به خرج می‌دهیم؛ ضمن اینکه هنوز خواننده تیتراژ «خروس» و موسیقی متن انتخاب نشده است.

وی در پایان از حضور یک بازیگر جدید در سریال «خروس» خبر داد و گفت: یلدا قشقایی آخرین بازیگر جدید مجموعه «خروس» بود که در ایام نوروز به کار اضافه شد.

به گزارش ایسنا، سریال «خروس» با درون‌مایه‌ی طنز برای پخش در ماه رمضان 92 در حال تهیه و تدارک است. در این سریال بازیگرانی چون حمید لولایی، یوسف تیموری، ملیکا شریفی‌نیا،‌ جواد رضویان، سپند امیرسلیمانی و ... ایفای نقش دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha