• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91122012849
  • خبرنگار : 71404

«اسپانسر یکی از راه‌های نجات‌ تلویزیون است»

کاظم راست‌گفتار: لازم است آژیر خطر تلویزیون کشیده شود

کاظم راست‌گفتار: لازم است آژیر خطر تلویزیون کشیده شود

کارگردان سریال طنز «نون خامه‌ای» که مدتی پیش خبر توقف پروژه‌اش را تاکید کرد، حضور اسپانسرها را یکی از راه‌های نجات دهنده وضعیت حال حاضر تلویزیون دانست و افزود: تلویزیون ایران 34 سال است که سکوی ارتباطی میان نظام و مردم است و اکنون لازم است که آژیر خطرش را بکشد.

کارگردان سریال طنز «نون خامه‌ای» که مدتی پیش خبر توقف پروژه‌اش را تاکید کرد، حضور اسپانسرها را یکی از راه‌های نجات دهنده وضعیت حال حاضر تلویزیون دانست و افزود: تلویزیون ایران 34 سال است که سکوی ارتباطی میان نظام و مردم است و اکنون لازم است که آژیر خطرش را بکشد.

کاظم راست‌گفتار در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: من در مقام یک کارگردان واقعا برای مسئولین فرهنگی کشور به خاطر درک ابتدایی که از مقوله فرهنگ دارند، متاسفام. ما اگر در مملکت‌مان نان برای خوردن نداشته باشیم، اما چون مدعی فرهنگ هستیم باز هم نباید تلویزیون‌مان قطع شود.

وی تاکید کرد: همه مسایل مربوط به کشور از طریق تلویزیون به مردم هشدار داده می‌شود و آگاهی لازم را به آن‌ها می‌دهد، اگر رادیو و تلویزیون وجود نداشتند در زمان بمباران شمار زیادی از مردم از بین می‌رفتند؛ چرا که از طریق این دو رسانه متوجه آژیر خطر می‌شدند. اکنون هم تلویزیون باید آژیر خطر خود را بکشد، چرا که موشک‌هایی از جنس فرهنگ همچون فارسی‌ وان، حریم سلطان، آرگو و ... که در حال حاضر فرستاده می‌شوند، خیلی خطرناک‌تر از موشک‌هایی هستند که بر سر مردم آوار می‌شدند. اما متاسفانه مسئولان فرهنگی ما به خاطر کوته‌فکری‌هایشان احساس خطر نمی‌کنند.

کارگردان سریال «نون خامه‌ای» در ادامه با بیان اینکه تلویزیون باید مردم را دور هم جمع کند و به آن‌ها هشدار دهد خاطرنشان کرد: اشتباهی بزرگ که این روزها مسئولان فرهنگی ما می‌گویند به حساب مردم پول می‌ریزیم و یا بدهی بیمارستان‌ها را پرداخت می‌کنیم، در صورتی که فرهنگ مردم را بی‌صاحب می‌گذارند.

راست‌گفتار همچنین در ادامه حضور اسپانسرها در همکاری پروژه‌های تلویزیونی را در شرایط حال حاضر خوشایند دانست و افزود: اعتقاد من بر حضور اسپانسرها این است که اگر تعامل‌ها مثبت باشد، مشکلی پیش نمی‌آید. اما برخی اسپانسرها انتظارات ناخوشایندی دارند که خوب نیست. خوشبختانه در پروژه «نون خامه‌ای» یکی از محورهای داستان به حضور اسپانسری مربوط می‌شود و در واقع یکی از جذابیت‌های قصه به ورود اسپانسرها به سینما و تلویزیون مربوط می‌شود.

او همچنین در تایید صحبت‌های پیشین جواد رضویان درباره کمک اسپانسرها به تلویزیون اظهار کرد: من صحبت آقای رضویان را کاملا قبول دارم و معتقدم در این شرایط اسپانسرها باید به تلویزیون کمک کنند.

کارگردان سریال «نون خامه‌ای» در پایان گفت‌وگوی خود با ایسنا درباره پروژه در حال توقفش گفت: درباره «نون خامه‌ای» معتقدم یکی از بهترین سریال‌های طنز بعد از انقلاب است که متاسفانه با گرفتن چهار قسمت به خاطر بودجه متوقف شد و در حال حاضر هم در حال تلاش و رایزنی هستیم تا با بهتر شدن اوضاع، کارمان سر و سامان پیدا کند. لازم است اشاره‌ای هم به پروژه‌های در حال ساخت تلویزیون داشته باشم که این پروژه‌ها با بضاعت تهیه‌کنندگان و همکاری آن‌ها اداره می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha