• جمعه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91111307454

/سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم/

شرکت 150 بانو در پنج رشته در این دوره از مسابقات قرآن

مسوول کمیته فنی بخش بانوان سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم تصریح کرد: حدود 150 نفر در بخش بانوان در پنج رشته در این دوره از مسابقات شرکت کردند که جوایز بخش بانوان نیز همانند بخش برادران افزایش 50 درصدی داشته است.

مسوول کمیته فنی بخش بانوان سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم تصریح کرد: حدود 150 نفر در بخش بانوان در پنج رشته در این دوره از مسابقات شرکت کردند که جوایز بخش بانوان نیز همانند بخش برادران افزایش 50 درصدی داشته است.

نکوفال در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به مازندران، به ارزیابی قسمت فنی مسابقات قرآن کریم و شرکت‌کنندگان در این دوره پرداخت و خاطرنشان کرد: سطح فنی مسابقات بسیار بالا بود و شرکت‌کنندگان از سطح داوری راضی بودند و برای اولین بار از داوران راهنما استفاده شد که در بخش صوت و لحن و در رشته‌های تجوید، وقف و ابتدا و حسن حفظ اشکالات را به متسابقین گوشزد می‌کنند.

وی افزود: امسال با تدابیری که اندیشیده شد تنها یک برگه اعتراض از سوی شرکت‌کنندگان دریافت کردیم. بنابراین اعتراضات به نحوه داوری کم بوده و میزان رضایت شرکت‌کنندگان بالا بود.

مسوول کمیته فنی مسابقات بخش بانوان همچنین با اشاره به این‌که «برای اولین بار امسال کارنامه تلاوت هر قاری پس از تلاوت در اختیار او قرار داده شد» گفت: امسال براساس استانداردهای بین‌المللی نمایش آیات را در سالن برگزاری مسابقات داشتیم تا حاضرین آیات را از طریق مانیتور مشاهده کنند.

نکوفال ادامه داد: هر سال سطح مسابقات به دلیل رشد کیفی متسابقین پیشرفت می‌کند و ما نیز سعی می‌کنیم برنامه‌هایمان را ارتقاء دهیم.

وی همچنین یادآور شد: در سال‌های گذشته در رشته حفظ 20 جزء و ترتیل مرحله فینال نداشتیم که امسال نیز این مرحله اضافه شد و فرصت تلاوت برای شرکت‌کنندگان افزایش یافت تا عدالت در معرفی نفرات اول تا پنجم بیشتر شود.

نکوفال با بیان این‌که «در رشته قرائت و حفظ کل نیز در بخش خواهران سه مرحله وجود دارد» افزود: در مرحله اول افرادی که نمره کمتر از 75 کسب می‌کنند حذف می‌شوند و در مرحله دوم یک چهارم به فینال راه می‌یابند.

وی در پایان یادآور شد: حدود 150 نفر در بخش بانوان در پنج رشته در این دوره از مسابقات شرکت کردند که جوایز بخش بانوان نیز همانند بخش برادران افزایش 50 درصدی داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha