• جمعه / ۶ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 91110603300
  • خبرنگار : 71365

دبیر هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر عنوان کرد:

مشکل حضور نداشتن پیشکسوتان در جشنواره‌ی شعر فجر حل شد

مشکل حضور نداشتن پیشکسوتان در جشنواره‌ی شعر فجر حل شد

دبیر هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر با اشاره به این‌که راه حلی برای مشکل حضور نداشتن پیشکسوتان در جشنواره‌ درنظر گرفته شده است، گفت: امسال متفاوت‌ترین جشنواره‌ی شعر فجر را برگزار می‌کنیم.

دبیر هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر با اشاره به این‌که راه حلی برای مشکل حضور نداشتن پیشکسوتان در جشنواره‌ درنظر گرفته شده است، گفت: امسال متفاوت‌ترین جشنواره‌ی شعر فجر را برگزار می‌کنیم.

رضا حمیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌که امسال کتاب‌های 150 تا 200 شاعر شاخص را بررسی کردیم تا بهترین شاعران در حوزه‌ها و قالب‌های مختلف شعری نیز در رقابت شرکت داشته باشند، اظهار کرد: با توجه به این‌که شاعران پیشکسوت زیاد به شرکت در جشنواره تمایل ندارند، چون معتقدند باید فرصت در اختیار جوان‌ها گذاشته شود، بنابراین برای حل این مشکل، خود ما به جمع‌آوری آثار این شاعران که شعرهای‌شان را به صورت کتاب در دوساله‌ی اخیر منتشر کرده‌اند، پرداخته‌ایم تا از این طریق، مشکل حضور نداشتن پیشکسوتان در جشنواره حل شود.

او درباره‌ی ارسال آثار به جشنواره‌ی شعر فجر امسال، با اشاره به این‌که هرساله شاهد حضور افراد شرکت‌کننده‌ی بیش‌تری در جشنواره‌ی شعر فجر هستیم، ادامه داد: در فراخوان اعلام کردیم که هر کس می‌تواند با هر سبک و سلیقه‌ای به صورت آزادانه در این جشنواره شرکت کند. موضوع خاصی برای ارسال آثار تعیین نکرده‌ایم تا برای شاعران محدودیت ایجاد نشود. فقط امسال به خاطر اهانتی که به ساحت پیامبر (ص) صورت گرفت، یک بخش ویژه گذاشتیم. ولی موضوع بخش اصلی جشنواره، آزاد است و شاعران می‌توانند با هر موضوعی آثار خود را به جشنواره بفرستند.

حمیدی اضافه کرد: بنا به آماری که تا به حال دریافت کرده‌ایم، شاعران بیش‌تری در جشنواره شرکت کرده‌اند، اما ما به این بسنده نکردیم و کتاب‌های شاعرانی را که در دوساله‌ی اخیر منتشر شده‌، نیز در دست بررسی قرار داده‌ایم. البته چون تعداد شاعران زیاد است و مثلا 3000 شاعر جوان داریم که در دوساله‌ی اخیر کتاب چاپ کرده‌اند و ما امکان بررسی این همه کتاب شعر را نداریم، بنابراین تصمیم گرفته‌ایم که از سال‌ آینده در شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ی شعر فجر رویکرد نوینی برای بررسی این آثار داشته باشیم.

او در همین‌باره گفت: از سال آینده بخش اصلی جشنواره به بررسی شعرهای منتشرشده در قالب کتاب تعلق می‌گیرد و بخش جانبی را به آثار ارسالی شاعران اختصاص می‌دهیم. این درحالی است که الآن بخش اصلی جشنواره مربوط به ارسال آثار است.

دبیر جشنواره‌ی شعر فجر در ادامه تأکید کرد: هفتمین جشنواره‌ی شعر فجر کاملا با تمام جشنواره‌های شعر فجر متفاوت است. این تفاوت هم در نوع ترکیب داوران و هم برگزاری جشنواره رخ خواهد داد. نوع برنامه‌هایی هم که در جشنواره اجرا خواهد شد، با سال‌های گذشته متفاوت خواهد بود که در روزهای آینده در نشست خبری تشریح می‌شود.

حمیدی در پایان افزود: امسال نسبت به سال‌های گذشته فرصت شعرخوانی بیش‌تری به شاعران تعلق خواهد گرفت. همچنین سعی کرده‌ایم رویکرد مردمی را در جشنواره‌ی شعر فجر امسال بیش‌تر کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha