• یکشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۷:۳۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 91110100710
  • خبرنگار : 71191

دهمین رییس کاخ نیاوران از فدراسیون اسکواش آمد

دهمین رییس کاخ نیاوران از فدراسیون اسکواش آمد

«معصومه باکوچی» با حکم رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - محمدشریف ملک‌زاده - به‌عنوان رییس مجموعه‌ی تاریخی - فرهنگی نیاوران منصوب شد.

«معصومه باکوچی» با حکم رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - محمدشریف ملک‌زاده - به‌عنوان رییس مجموعه‌ی تاریخی - فرهنگی نیاوران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار سرویس میراث فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این مجموعه در حدود 30 سال گذشته با تغییرات گاه و بی‌گاه مدیران، دوران پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است. اکنون نیز پشت صندلی ریاست نیاوران «معصومه باکوچی» مدیریت بر چنین مجموعه‌ای را تجربه می‌کند. او که دهمین مدیر کاخ - موزه‌ی نیاوران به‌شمار می‌رود، پیش این مسئولیت، نایب رییس فدراسیون اسکواش بانوان بوده است.

مجموعه‌ی تاریخی - فرهنگی نیاوران به‌عنوان یکی از با‌زو‌ها و ابزارهای اجرایی در امور فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور پس از انقلاب اسلامی یکی از مهم‌ترین بناهای تاریخی بوده که به‌دلیل وجود چند کاخ مهم در آن، در کنار دو کاخ - موزه‌ی گلستان و سعدآباد، یکی از مهم‌ترین مکان‌ها برای برگزاری برنامه‌ها و پذیرایی از مهمانان خارجی است.

پس از گرفتن کاخ - موزه‌ی نیاوران در سال 1357 توسط مردم و حفاظت کمیته‌ی ارتش و انقلاب از این مکان، این بنا از سال 1358 در اختیار وزارت ارشاد قرار گرفت و پس از مدیریت مشترک «شکوهی» و «تهرانی‌مقدم» در دو مجموعه‌ی سعد‌آباد و نیاوران، از سال 1378 به‌مدت 10 سال یعنی تا آذرماه 1388 سه مدیر به‌صورت مستقل سکان نیاوران را به‌دست گرفتند؛ «مسعود صالحی» و «آفرین امامدادی» و «مسعود شریفی» تا این‌که در آذرماه 1388 «علیرضا مقیمی» از ستاد «گردشگری جنگ» بیرون آمد و همزمان پشت میز ریاست دو کاخ - موزه‌ی سعد‌آباد و نیاوران نشست.

مقیمی در دوران مدیریتش که حدود یک سال طول کشید، اقداماتی را انجام داد که از میان آن‌ها، کشف بخشی از اسناد تاریخی جنگ جهانی دوم در صندوق عقب ماشین محمدرضا پهلوی در کاخ نیاوران سروصدای زیادی به پا کرد.

عمر مدیریت او 25 دی‌ماه 1389 به سر رسید و در ادامه‌ی این تغییر و تحولات، «سیدحسن محسنی» خواست توانایی‌هایش را برای حضور همزمان در سه بخش مختلف بسنجد. به این ترتیب با حفظ سمت در اداره کل روابط عمومی، امور فرهنگی و اجتماعی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، سرپرست این دو مجموعه نیز شد. او تا دوم مردادماه 1390 سرپرست کاخ - موزه‌های سعدآباد و نیاوران ماند و بعد از آن، با پیوستن به گروه حمید بقایی در معاونت اجرایی ریاست جمهوری، از مسئولیت‌هایش کنار رفت.

بعد از این‌که «روح‌الله احمدزاده کرمانی» از استانداری فارس به جای حمید بقایی، رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور شد، «علی‌اکبر کریمی» یکی از کارمندان استانداری فارس به تهران آمد و سرپرستی این دو مجموعه را با یکدیگر برعهده گرفت. کریمی پس از گذشت پنج‌ماه بدون این‌که دستاورد اقدامات خود اعلام کند، دوم آذرماه 1390 پس از رفتن احمدزاده از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، این مجموعه را ترک کرد و از آن پس، «آرش لشگری» و «علی عبدالله‌نژاد» مدیر سعدآباد شدند و «مجید ابوالفتحی» سکان‌دار نیاوران شد. ابوالفتحی نیز در میانه‌ی راه با گرفتن سمت مدیرعاملی کانون اتومبیلرانی و جهانگردی توجهش بیشتر به آن حوزه جلب شد تا سرانجام عصر گذشته جایش را به «معصومه باکوچی» داد که تا پیش از این، نایب رییس فدراسیون اسکواش بانوان بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha