• چهارشنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 91101308082
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

عراقی‌ها بلدوزر را با تانک اشتباهی گرفتند/ مروری بر زندگی شهید احمد طبرسی

احمد را به علت ظاهر حزب‌اللهی در دانشگاه گرفتند و کارت شناسایی او با نشان ویژه نخست وزیری باعث کتک خوردن و انتقالش به زندان شد...

احمد را به علت ظاهر حزب‌اللهی در دانشگاه گرفتند و کارت شناسایی او با نشان ویژه نخست وزیری باعث کتک خوردن و انتقالش به زندان شد...

به گزارش سرویس فرهنگ حماسه خبرگزار دانشجویان ایران (ایسنا)، احمد طبرسی از جمله شهدای ستاد جنگ‌های نامنظم محسوب می‌شود. وی در روز 13 رجب سال 1332 مصادف با سالگرد تولد حضرت امیر المومنین علی (ع) به دنیا آمد. دروس حوزوی را نزد استادان خود در آمل گذراند و مدتی درقم و سپس در مدرسه مطهری (سپهسالار سابق) ادامه تحصیل داد و در رشته الهیات لیسانس گرفت.

وی درجوانی به تکثیر اعلامیه‌های امام خمینی پرداخت ودر سال 51 به دست ساواک دستگیر شد و در سال 55 به سربازی رفت و باز هم به کار پخش اعلامیه ادامه داد. بعد از آمدن امام به ایران احمد طبرسی در تهران مقیم شد و در پادگان ولیعصر فعلی دوره آموزش نظامی دید. درشکل‌گیری هسته اولیه سپاه با دکتر چمران آشنا شد. دکتر چمران از بین 160 نفر، 12 نفر را به عنوان نیروی ویژه نخست وزیری انتخاب کرد که احمد جزو آن‌ها بود. زمانی که دکتر چمران وزیر دفاع شد، طبرسی جزو نیروهای ویژه نخست وزیری بود.

با آغاز درگیری‌های کردستان همراه با دکتر چمران به پاوه رفت و بعد از پاوه در مرزهای شلمچه ، خرمشهر و اهواز با ضدانقلاب جنگید. با آغاز جنگ تحمیلی،‌ به همراه شهید چمران به اهواز رفت. احمد در جبهه‌های جنگ همه گونه امور مدیریتی را به خوبی انجام می‌داد. رزمنده، راننده،‌ بیسیم‌چی و ... .

احمد که از خوزستان برای معالجه به تهران رفته بود. در روز 12 اسفند برای شنیدن سخنرانی بنی‌صدر به دانشگاه تهران رفت. او را به علت ظاهر حزب‌اللهی در دانشگاه گرفتند و کارت شناسایی او با نشان ویژه نخست وزیری باعث کتک خوردن و انتقالش به زندان شد اما بعد از چند روز او را آزاد کردند. پس از آن،زاحمد بارها مجروح شد. بعد از شهادت دکتر چمران به آمل رفت و به عضویت سپاه درآمد و به صورت بسیجی ساده به جهاد سازندگی ملحق شد ولی با تبحری که داشت در سخت‌ترین و محوری‌ترین مناطق به کار گرفته می‌شد.

در «عملیات والفجرمقدماتی» و قبل از شروع حمله در محور چنانه همزمان با پیشروی نیروها، خاکریز زد. وقتی تانک‌های عراقی به سمت او آمدند. با چراغ‌های روشن بلدوزر به سمت آن‌ها شتافت که با اشتباه عراقی‌ها و تصور حمله زرهی ایران تانک‌های عراق فرار کردند؛ تا صبح عملیات که نیروهای پیاده به خاکریز رسیدند و پشت آن‌ها موضع گرفتند.

در عملیات احداث پل بعثت روی اروندرور در «عملیات والفجر 8 » فعال بود و تا هنگام شهادت فرماندهی یک گردان پشتیبانی جهاد را به عهده داشت. تا اینکه مزد حضور خالصانه خود را با شهادت در راه حق گرفت و پیکر پاکش به آمل انتقال یافت و در امام زاده ابراهیم(ع) به خاک سپرده شد.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha