سالروز حماسه نهم دیماه در بندرعباس با تجمع اقشار مختلف مردم و حضور صفار هرندی بعنوان سخنران ویژه این مراسم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیجفارس، صفار هرندی در تجمع سالروز حماسه 9دی در بندرعباس گفت: نیروی توانمند انتظامی به پشتبانه مردم توانسته است شاخ غول بیشاخ و دم را بارها بشکند و اگر حمایت مردم از نیروی انتظامی نبود، آنها نمیتوانستند کارهای بزرگ اینچنین سخت را انجام دهد.
وی با اشاره به راهپیمایی ویژه و منحصر به فرد مردم در 9 دی سال 88 افزود: شیرینی روز 9 دی در این بود که خودجوش بود کاری نبود که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بتواند آن را شکل دهد.
وی با اشاره به اینکه مردم هرموقع احساس تکلیف کردند، در موقعیت صحیح حماسهای مانند 9دی را آفریدهاند، ادامه داد: برعکس آن یعنی عدم احساس تکلیف در زمان، خودش محصول آن فتنه میشود و چنانچه مردم قبل از عاشورای 88 با حضوری همچون 9 دی میتوانستند مقابل فتنه روز عاشورا بگیرند.
هرندی با بیان اینکه در تمامی فتنههای صورت گرفته پس از انقلاب اسلامی همواره ردپای جریانات خارجی و دشمنان انقلاب به خوبی نمایان بوده است، خاطرنشان کرد: نباید فراموش کرد که هر فتنهای با همکاری عناصر داخلی و جریانات خارجی به وقوع پیوسته است.
عضو مجمع خبرگان اضافه کرد: برخی معتقدند افرادی که در اقدامات فتنه 88 دست داشتند، از سالها و بلکه دههای قبل برای چنین روزی نقش کشیدهاند، اما بنده با چند سال سابقه تحلیل سیاسی و داشتن پستهای متعدد در امر سیاست، عقیده دارم که این افراد اصلا فکر فتنه نداشتهاند.
وی در تحلیل فتنه 88 با بیان اینکه فتنه زمانی اتفاق می افتد که بین جریان های داخلی و خارجی ، پیوند برقرار میشود، گفت: در گذشته کسانی که در فتنه ها میدان داری می کردند، فکر توطئه نداشتند و حتی در مرکزیت حکومت نقش آفرین بودند، چه بسا تا آستانه شهادت نیز پیش رفته اند که در ماجرای کربلا نیز مشاهده می شود؛ اما در حالتی، همین افراد دشمن قوی انقلاب می شوند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه افراد فتنهگر در مرکزیت حکومت نقشآفرینی کرده، جانباز انقلاب بوده و حتی تا مرز شهدات نیز پیش رفته بودند خاطرنشان کرد: همین آدمها در موقعیت خاصی که قرار گرفتند و از سوی رسانهها و سران استکبار و غرب تشویق و ترغیب شدند، ابزار دست دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی میشوند.
وی با بیان اینکه سران فتنه اولش خیلی افراد موجه بودند افزود: این افراد از ابتدا در بدنه نظام بودند و در پایان خود را به دشمنان با بهای ناچیز فروختند و در توطعه خبیثانه دشمنان که به فکر یارگیری در بدنه این نظام بودند، شرکت کردند.
صفار هرندی با اشاره به اصحاب پیامبر(ص) و امام علی(ع) که در جنگهای در رکاب این دو بزرگوار جنگیدند و همان افراد در ظهر عاشورا مقابل امام حسین(ع) ایستادند، بیان کرد: در برههای از زمان و در زمان امام خمینی(ره) به آنها اعتماد شده و پست و مقامی به آنها داده شده بود که همان افراد در زمان فتنه در مقابل رهبری قرار گرفتند و این امر از صدر اسلام تاکنون وجود داشته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: دشمن بیرونی خصلتهای آدمهای پست و ضعیف را شناسایی میکند و میفهمد که این اشخاص تشنه قدرت و مقام هستند و برخیها به واسته تحریکات دشمنان از گذشته نورانی خودشان جدا شدند.
وی با اشاره به انتخاب رهبری توسط مجلس خبرگان بعد از رحلت امامخمینی(ره) گفت: بعد از امام مجلس خبرگان یکی از شاگردان امام را به عنوان رهبری معرفی کردند و دشمن دانا برای جداسازی رهبری از امام در تبلیغات گسترده خود، امام را به عنوان رهبر معنوی کشور و از رییسجمهور را به عنوان رهبر سیاسی خطاب میکردند تا نقش رهبر را در نظام کمرنگ جلو دهند.
هرندی در ادامه سخنان خود گفت: دشمن وقتی می خواهد در بین ما ورود کند با چهره خودی وارد می شود و از محیط غبار آلود فتنه، ماهی میگیرد که تنها راه گذر از این موقعیت بصیرت است.
وی با بیان اینکه برخی از شاگردان مکتب اول امام اکنون سقوط کردهاند گفت: هیچگاه دل ما راضی نیست که یاران امام این چنین سقوط کنند، اما از اینکه مردم توانستند به خوبی اشخاص را بشناسند، خدا را شکر میکنیم.
هرندی با اظهار اینکه معمای فتنه 88 با قصه 9دی حل شد و به فرمایش رهبری آخرین میخ بر تابوت فتنه خورد گفت: مقام معظم رهبری در بیاناتشان فرمودند «مراقب فتنههای آینده باشید» که البته برخیها گفتند منظور ایشان یک شخص خاص است، اما نه، ایشان به صورت کلی این سخن را گفتهاند.
وزیر سابق ارشاد تاکید کرد: دشمن پس از ناکامی در فتنه 88 و با حضور مردم در 9 دی، فشارهای اقتصادی را به سوی مردم تشدید کرد و به تکرار تحریم ها روی آورد و استراتژی آنها این بود که باید از این طریق مقبولیت نظام را در بین مردم از بین ببریم و این خود باعث اختلاف در مسئولان می شود که تکمیل کننده این پازل است.
وی با بیان اینکه در زمان اصلاحات یک فاجعه اتفاق افتاد و آن تفکیک کردن میان بخش انتخابی و انتصابی که توسط رهبری صورت میگرفت، بود، افزود: در آن زمان هرکسی را که رهبری منصوب کرده بودند، با بیان اینکه این شخص انتصابی است، این عمل را غیر دمکراسی میدانستند.
هرندی افزود: این شد که لوایحی به مجلس شورای اسلامی بردند و اگر توسط شورای نگهبان رد نمیشد، اکنون باید فاتحه رهبری و انقلاب اسلامی را خوانده بودیم .
وی با اشاره به پخش صحنههایی از اغتشاشات سال 88 توسط صداوسیما گفت: روز عاشور برنامهای صداوسیما نشان داد که در آن هرزههای سیاسی فریاد میزنند «مرگ بر اصل ولایتفقیه» که این امر به حدی قبیه بود که مردم به منظور حمایت از رهبری در 9دی به صورت خودخوش در صحنه حاضر شدند.
هرندی با اشار به انتخابات پیش رو گفت: طبق نظرسنجیهای معتبر کشور 70 درصد مردم قطعا در انتخابات ریاستجمهوری در سال 92 شرکت خواهند کرد و 30 درصد نیز در حال تصمیمگیری هستند که قطعا نصف این 30درصد نیز تصمیم بر حضور خواهند گرفت.
وی با بیان ویژگیهای رییسجمهور موردنظر مردم برای انتخاب سال آینده گفت: ولایی بودن و داشتن تهذیب نفس و نماز شب خواندن نباید تنها ملاک انتخاب باشد، بلکه این موارد لازم و ضروری هستند، اما باید به کارآمدی فرد نیز توجه داشته باشیم.
هرندی همچنین با بیان اینکه هیچکس نمیتواند بگوید که رابطه من با رهبری رابطه پدری و پسری است، زیرا رابطه مقامات با رهبری رابطه تعبدی است، افزود: کسی نمیتواند این امر را مبنا قرار داده و خود را تبرئه کند و کسی نباید قانون اساسی را تنها منبع حرکت و فعالیت خود بداند، زیرا مردم تنها اعتبار قانون را ولایتفقیه میدانند.
صفار هرندی با اشاره به اینکه دشمنان به منظور تفرقهاندازی میان سران، رئیسجمهور را رهبر سیاسی کشور کردهاند ،گفت: این در حالی است که مردم این جایگاه را قبول ندارند، زیرا آنها رهبری را جانشین امام زمان(عج) میدادند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در زمان جنگ خمپاره 9 و آرپیجی صلاح سنگین ما محسوب میشد، تصریح کرد: امروز دشمنان میدانند که ایران در زمینه صلاح دفاعی پیشرفت کرده و دشمنان میگویند امروز نوچههایشان با موشکهای 80 میلیمتری اسرائیل را زمینگیر کردهاند.
هرندی اضافه کرد: ایران امروز با پهپادهای پیشرفته خود که در اختیار حزب الله قرار داده، بر فراز نیروگاه اسرائیل به منظور عملیات شناسایی نفوذ کرده و این نشانگر قدرت ایران است.
به گزارش ایسنا، در میان این سخنرانی معاون سیاسی و امنیتی هرمزگان و هیئت همراه خود مکان تجمع را به نشانه اعتراض به سخنان صفار هرندی ترک کرد که دفتر وی این امر را تایید کرده است.
انتهای پیام
نظرات