• سه‌شنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 91061408196
  • خبرنگار : 71469

خواستگاري در ويترين‌هاي پوشالي دنياي مجازي

عضو انجمن روانشناسي اجتماعي: هويت واقعي افراد در سايت‌هاي همسريابي تضمين شده نيست

عضو انجمن روانشناسي اجتماعي: هويت واقعي افراد در سايت‌هاي همسريابي تضمين شده نيست

نايب رييس انجمن روان شناسي اجتماعي ايران با تاكيد بر اينكه هيچ تضميني براي صحيح بودن هويت واقعي افراد در سايت‌هاي همسريابي وجود ندارد، گفت:‌ زماني مي‌توان درستي اين اطلاعات را فهميد كه بتوان در عالم واقع با طرف مقابل روبرو شد.

نايب رييس انجمن روان شناسي اجتماعي ايران با تاكيد بر اينكه هيچ تضميني براي صحيح بودن هويت واقعي افراد در سايت‌هاي همسريابي وجود ندارد، گفت:‌ زماني مي‌توان درستي اين اطلاعات را فهميد كه بتوان در عالم واقع با طرف مقابل روبرو شد.

عزيزاله تاجيك اسماعيلي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد ويژگي منفي سايت‌هاي همسريابي، افزود: به عنوان يك فرد فعال و كنش گر وقتي وارد اين فضاي مجازي مي‌شويد با هر تعداد هويتي مي‌توانيد خود را معرفي كنيد و نمي‌توان تشخيص داد اطلاعات اين اشخاص درست يا نادرست است.

وي ادامه داد: تعاملي كه در اين سايت‌ها صورت مي‌گيرد اصلا قابل اطمينان نيست و حتي زن يا مرد بودن و سن افراد مشخص نيست و فقط زماني مي‌توان درستي اين اطلاعات را فهميد كه بتوان در عالم واقع با طرف مقابل روبرو شد.

تاجيك اسماعيلي با تاكيد بر اينكه ازدواج يك امر اجتماعي، اقتصادي و رواني است، اظهار كرد: ميزان طلاق با پيوندهاي خانوادگي رابطه‌‌ي معكوس دارد،‌ به اين معني كه در ازدواج‌هايي كه به واسطه‌ي روابط خانوادگي، فاميلي و اجتماعي صورت مي‌گيرد در مقايسه با ازدواج‌هايي كه با انتخاب طرفين است معمولا با ميزان طلاق خيلي كمتري مواجه هستم.

سايت‌هاي همسريابي ابزار كمكي در فرآيند ازدواج است

اين روان شناس اجتماعي، سايت‌هاي همسريابي را به عنوان يك ابزار كمكي در فرآيند ازدواج دانست و خاطر نشان كرد: ممكن است فردي نتواند در روابط اجتماعي‌اش كسي را انتخاب كند، اين چنين افرادي مي‌توانند به اين سايت‌ها مراجعه كرده ولي بلافاصله به عالم واقع بازگردند.

وي اضافه كرد: پس از معرفي فرد در اين سايت‌ها و دريافت اطلاعات از طرف مقابل، بايد قرارهاي حضوري ترتيب داد و اطلاعاتي را كه افراد با آن معرفي شده‌اند در عالم واقع بررسي كرد.

بايد نگاه فرهنگي به فضاي اينترنتي داشته باشيم

نايب رييس انجمن روانشناسي اجتماعي ايران در مورد نوع نگاه مسئولين و خانواده‌ها به فضاي اينترنتي، گفت: اصلا با فيلترينگ موافق نيستم و بايد به جاي نگاه امنيتي،‌ نگاه فرهنگي به فضاي اينترنتي داشته باشيم.

وي ادامه داد: آگاهي بخشي به خودي خود نظارت ايجاد مي‌كند، نسل جديد را بايد به گونه‌اي تربيت كرد كه خودش، خودش را مديريت كند و كنترل از بيرون مطلقا در سطح خانواده‌ها و عرصه‌هاي اجتماعي جواب نمي‌دهد.

تاجيك اسماعيلي همچنين در مورد افرادي كه به سوء استفاده در اين سايت‌ها مشغول هستند، اظهار كرد: سايت‌‌ها و فضاهاي اينترنتي امور اجتماعي نوپديد‌اند و مسئولان بايد در مقابل افرادي كه به استفاده منفي از اين فضاها مي‌پردازند قانون گذاري كرده و ضوابطي را براي اين سايت‌ها تبيين كنند.

وي در پايان با تاكيد بر آشنا كردن جوانان و نوجوانان با چنين پديده‌هاي نوظهوري، گفت: مطالعات زيادي بر روي جنبه‌هاي اجتماعي و روان شناختي صورت گرفته است. اين مطالعات بايد به متون آموزشي و مدون تبديل شوند و توسط مراكز به افراد آموزش داده شوند تا كاربر بداند با چه مسايل رفتاري مواجه است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۶-۱۶ ۲۳:۵۷

والله چه عرض کنم!