• دوشنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۷:۴۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91052313966
  • خبرنگار : 99999

خوش اخلاقي راندمان كاري را بالا مي‌برد

خوش اخلاقي راندمان كاري را بالا مي‌برد

يك استاد دانشگاه گفت: اگر مي‌خواهيم در مسير كمال و سعادت گام برداريم؛ مهم‌ترين و اساسي‌ترين مساله خوش‌خلقي و خوش‌رفتاري است كه دين اسلام و معارف توحيدي ما بر اين امر تاكيد زيادي كرده‌اند.

يك استاد دانشگاه گفت: اگر مي‌خواهيم در مسير كمال و سعادت گام برداريم؛ مهم‌ترين و اساسي‌ترين مساله خوش‌خلقي و خوش‌رفتاري است كه دين اسلام و معارف توحيدي ما بر اين امر تاكيد زيادي كرده‌اند.

مريم محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: انسان‌ها يك موجودات اجتماعي‌اند كه به خاطر اينكه در كنار همديگر زندگي مي‌كنند بايد حسن خلق داشته باشند و فضاي رفتاري جامعه مناسب باشد وگرنه با بداخلاقي تمام مسائل به هم مي‌ريزد.

وي افزود: خداوند مي‌فرمايد پيامبر مبعوث شد تا مكارم اخلاق را به كمال برساند بنابراين بحث اصلي دين اسلام رعايت مكارم اخلاقي است، به طوري كه بارزترين صفت پيامبر خوش‌اخلاقي است و اكثر مردم هم به دليل همين حسن خلق به دين اسلام روي آورده‌اند.

اين استاد دانشگاه با بيان اين‌كه «اگر با بدرويي و بداخلاقي وارد جامعه شويم، روي خودمان و ساير افراد جامعه تاثير مي‌گذارد» گفت: يكي از مسائلي كه در خصوصيات فردي به آن خيلي تاكيد شده با زبان نرم با مردم سخن گفتن است، به طوري كه پيامبر فرموده هركس به خانواده توهين كند خوشي زندگي‌اش را از دست مي‌دهد و اگر خوشي زندگي را مي‌خواهد بايد زبانش را خوش كند.

محمودزاده در ادامه با اشاره به مصاديق خوش‌اخلاقي گفت: امام صادق (ع) مي فرمايد مردي كه همسر اختيار مي‌كند بايد به او احترام بگذارد و او را در پيش خانواده و ديگران بالا ببرد، تا خوشبخت و سعادتمند شوند تا بسياري از مشكلات زندگي حل شود.

اين استاد دانشگاه با اشاره به مصاديق ديگر خوش‌اخلاقي ادامه داد: در ساير عرصه‌هاي اجتماعي هم رعايت حسن خلق خيلي تاكيد شده به طوري كه بداخلاقي كارفرما روي كارمندان تاثير بدي دارد و فضاي جامعه را به هم مي‌ريزد، خوش‌اخلاقي باعث اعتماد به نفس، اميدواري، افزايش بهره‌وري و راندمان كاري افراد مي‌شود و وجدان كاري در جامعه بيدار مي‌شود.

محمودزاده افزود: ما در آيات قرآن داريم كه هيچ كاري را با خشونت و اكراه و اجبار انجام ندهيد، حتي پدر و مادري كه مي‌خواهند فرزندشان نماز بخواند بايد با تشويق و با زبان خوش اين كار را انجام دهند.

وي افزود: اين روش در سطح جامعه نيز كارآيي زيادي دارد و ما اگر مي‌خواهيم حرفمان را به مردم بفهمانيم، از روش‌هاي غيرمستقيم استفاده كنيم و پيام خود را به طور كاملا هنرمندانه به گوش مخاطب برسانيم.

اين استاد دانشگاه تصريح كرد: ثابت شده كه ما بيشترين دريافت‌هايمان را از طريق چشم داريم و مي‌توانيم از هنرهاي تصويري استفاده كنيم، مثلا اگر مي‌خواهيم عفاف و حجاب را در سطح جامعه نهادينه كنيم، نيازي نيست كه فقط سخنراني كنيم و مي‌توانيم از هنرهاي روز مثل انيميشن و يا از طريق تابلوهايي با رنگ‌هاي مناسب و پوسترهاي جذاب و در معرض ديد عموم استفاده و اين كار را نهادينه كنيم و در تمامي موارد از زبان خوش استفاده كنيم نه با خشونت و تندي.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha