رييس فدراسيون پزشكي ورزشي از قانونمند شدن كليه مراكز ارائه دهنده خدمات ماساژ ورزشي تا پايان سال جاري خبر داد و گفت: استفاده از روغنهاي گياهي و مانند آن نيز بايستي در چارچوب نظارت و بازرسي قرار بگيرند.
دكتر لطفعليپور كاظمي در گفتوگو با خبرنگار«سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،افزود: هيات رييسه و شوراي ماساژ ورزشي كشور زير نظر وزارت ورزش و جوانان و فدراسيون پزشكي ورزشي از شش ماه قبل مقدمات كار را فراهم كردهاند و جلساتي در فدراسيون برگزار شده تا آييننامه ماساژ ورزشي كشور به نگارش درآمده و مراحل تاييد نهايي خود را ميگذراند.
وي با بيان اين كه تا زمان ابلاغ آييننامه كساني كه قصد تاسيس مراكز ماساژ ورزشي دارند، بايستي دراماكني نظير مجموعههاي فرهنگي و ورزشي كشور اقدام به دريافت مجوز نموده و مسئول فني خود را از ميان گروه پزشكان و فيزيوتراپها انتخاب كنند تا در صورت پيشامد مشكلات حقوقي و قانوني بتوانند در برابر سازمان نظام پزشكي پاسخگو باشند، گفت: مراكز رسمي ماساژ بعد از تدوين و تصويب اين آييننامه، شكل قانوني به خود ميگيرند.
رييس فدراسيون پزشكي ورزشي در ادامه با اشاره به اين كه ماساژ ورزشي با ماساژ درماني تفاوت دارد، اظهار كرد: مسئوليت ماساژدرماني به عهده وزارت بهداشت است.
وي افزود: ماساژ ورزشي از جمله نيازهاي اساسي ورزشكاران حرفهاي است، با توجه به شواهد ارزشمندي كه در خصوص ماساژ وجود دارد به انجام آن روي ميآورند. ثابت شده است سطح هورموني مواد ايمني زا در هنگام انجام ماساژ بالا رفته و يك حالت شادابي، ايمني و ريلكسيشن را براي ورزشكار به همراه دارد.
پوركاظمي درباره خواص روغنهايي كه ماساژورها استفاده ميكنند، عنوان كرد: استفاده از روغنهاي گياهي و مانند آن بايستي در چارچوب نظارت و بازرسي قرار بگيرند. انتظار ميرود كليه مراكز ماساژ كشور از ادارات ورزش و جوانان استانهاي خود در اين باره استعلام كنند.
رييس فدراسيون پزشكي ورزشي با بيان اين كه با اجراي آيين نامه نظارتي كليه مراكز ماساژورزشي تا پايان امسال قانونمند ميشوند، بيان كرد: با اجراي اين قانون، شخصي كه دوره ديده است بر سر كار گذارده ميشود. به عنوان مثال فردي كه 10 ساعت دوره ديده است نميتواند مجوز تاسيس يك مركز ماساژ را دريافت كند.
انتهاي پيام
نظرات