آیتالله مکارمشیرازی گفت: وهابیون به دلیل سوء نیتی که با شیعیان دارند، به مهمترین ابزار خود، دروغ و تهمت متوسل میشوند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، آیتالله مکارم شیرازی در درس تفسیر قرآن کریم خود در ماه مبارک رمضان که در شبستان امام خمینی حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، افزود: وهابیون سعی دارند که با وصله چسباندن به شیعیان مبنی بر اینکه شیعه قائل به تحریف قرآن است، به اسلام آسیب بزنند.
این استاد حوزه با اشاره به برخی تهمتها مبنی بر اینکه "سوره احزاب 286 آیه بوده و بر اثر تحریف شیعیان به 73 آیه تبدیل شده است" اظهار کرد: علماء و بزرگان شیعه معتقدند قرآنی که بر قلب پاک رسول خدا(ص) نازل شده است، یک کلمه با قرآن امروز تفاوتی ندارد و هیچ گونه تحریفی صورت نگرفته است.
آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به آیه 9 سوره مبارکه احزاب اضافه کرد: در این آیه آمده است که خداوند تعالی، قرآن مجید را نازل کرده و خود نیز حافظ آن خواهد بود.
وی ادامه داد: اساسا قرآن معجزه جاودان پیامبر است و کسی نمیتواند به آن توهین یا آیهای از آن کسر و اضافه کند.
وی بیان کرد: عدهای افراطی نیز معتقد هستند که اکثریت سنیها قائل به تحریف قرآن هستند در صورتی که ما این موضوع را نیز تکذیب کرده و معتقدیم که تنها اقلیتی از سنیها دست به تحریف قرآن میزنند که تعداد آنها نیز اندک است.
آیتالله مکارم شیرازی با بیان اینکه «دو نوع نسخ حکمی و تلاوتی وجود دارد» بیان کرد: نسخ حکمی شامل حکمی است که خداوند بر پیامبر نازل میکرد مانند آیهای که درخصوص صدقه دادن قبل از نجوا و درگوشی صحبت کردن با پیامبر نازل شد مبنی بر اینکه هرکسی که قصد پنهانی صحبت کردن با رسول خدا را دارد به نیازمندان صدقه بدهد.
وی ادامه داد: تنها کسی که به این آیه عمل کرد امیرالمومنین(ع) بود که پس از آن نیز آیهای دیگر نازل شد که هدف از نزول آیه قبلی امتحان یاران پیامبر بود.
آیتالله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود ماه رمضان را فرصت خوبی برای تلاوت و تدبر در قرآن دانست و افزود: قرائت قرآنی که تدبر در آن نباشد خیری در آن نیست.
وی اضافه کرد: یکی از نشانههای تدبر در قرآن مخاطب قرار دادن خود به هنگام قرائت این کتاب آسمانی است و تنها با تدبر و تفکر است که قرآن خواندن ارزش پیدا میکند.
این استاد حوزه با اشاره به حدیثی نبوی بیان کرد: سوره احزاب را زیاد بخوانید و به دیگران نیز تعلیم دهید که رابطه بین محتوای این سوره و قرائت آن، نجات از عذاب قبر را بدنبال دارد.
انتهاي پیام
نظرات